4 Bridal Μυστικά για να Ανέβεις τα Σκαλιά της Εκκλησίας Λαμπερή!

Μπορεί τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε την προετοιμασία ενός γάμου να είναι το νυφικό, η εκκλησία, οι προσκλήσεις και γενικά ό,τι έχει να κάνει με την οργάνωση, αλλά η σωστή προετοιμασία ενός γάμου πρέπει να ξεκινά με τη σωστή προετοιμασία της νύφης…

Εμείς συνοψίσαμε την διαδικασία σε τέσσερα βασικά βήματα.

Πρόσωπο: Μια σωστή θεραπεία προσώπου για ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος που θα ξεκινήσει εγκαίρως, συνήθως τουλάχιστον δύο μήνες πριν τον γάμο, είναι μια καλή αρχή. Μην ξεχνάτε, πως το μακιγιάζ είναι τέλειο μόνο όταν εφαρμόζεται σε υγιές δέρμα.

Μαλλιά: Όσες μελλοντικές νύφες αφήνουν τα μαλλιά τους απεριποίητα για να τα κάνουν όλα μαζί, “μια και καλή στον γάμο”, συνήθως το μετανιώνουν. Γιατί τα λαμπερά μαλλιά είναι τα υγιή μαλλιά. Κατάλληλες μάσκες αναδόμησης, σωστό κούρεμα, πέρασμα χρώματος εγκαίρως, εγγυώνται τη σίγουρη επιτυχία μιας νυφικής κόμμωσης.

Μανικιούρ-πεντικιούρ: Κι όμως, ούτε αυτό πρέπει να μένει για την τελευταία στιγμή. Φροντίστε να περιποιείστε τα ακροδάχτυλά σας τακτικά με τις κατάλληλες θεραπείες, ώστε να είναι έτοιμα για το bridal μανιούρ – πεντικιούρ. Θα κερδίσετε και χρόνο!

Last but not least: Διατροφή. Αφήσαμε το πιο σημαντικό για το τέλος. Σύμφωνοι, καμιά νύφη δεν θέλει να έχει παραπανήσια κιλά, αλλά οι εξαντλητικές δίαιτες όχι μόνο δεν είναι λύση, αλλά μπορεί και να βλάψουν σοβαρά την υγεία. Μια σωστή, ισορροπημένη διατροφή όμως, σε συνδυασμό με τις κατάλληλες βιταμίνες, όπως το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL B-Complex, θα σας απαλλάξει από το άγχος των προετοιμασιών (ξέρουμε ότι είναι άγχος αντίστοιχο με των πανελληνίων!), ενώ ταυτόχρονα θα σας κάνει να αισθάνεστε δυνατές και έτοιμες για τουλάχιστον…20 πρόβες νυφικού καθώς περιέχει όλα τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία για την απελευθέρωση της ενέργειας από τις τροφές και έτσι θα αισθάνεστε δυνατές όλο το 24ωρο!

To B-Complex, που περιέχει όλες τις πολύτιμες υδατοδιαλυτές βιταμίνες του συμπλέγματος B,θα συμβάλλει και στη μείωση της κόπωσης (αυτό που γυρίζεις μετά το ραντεβού με την wedding planner και αισθάνεσαι ότι έχεις τρέξει μαραθώνιο), ενώ παράλληλα θα δυναμώσει τα μαλλιά σας και θα ενισχύει το δέρμα σας για να είστε ακόμα πιο λαμπερή εκείνη την ημέρα! Ακριβώς ό,τι χρειάζεστε δηλαδή! Και μην ξεχνάτε, πως μια νύφη για να είναι όμορφη πρέπει να είναι πρωτίστως υγιής!

 

×