Φέτος θα Νηστέψω!

Φέτος θα νηστέψω! Ένας προσωπικός στόχος που αφορά στην αποτοξίνωσή μου και την αυτοκυριαρχία!

Πώς θα το καταφέρω; Εύκολα! Να, δες πώς!

Είμαι σίγουρη, πως όλοι οι φίλοι μου που θα το διαβάσουν αποκλείεται να με πιστέψουν, γιατί ξέρουν πόσο φανατική meat lover είμαι! Κι όμως, ήταν να μην το πάρω απόφαση. Θα νηστέψω το κρέας όλη τη Σαρακοστή, δηλαδή πέντε ολόκληρες εβδομάδες!

Καταρχάς, δεν θα πέσω απευθείας στα «βαθιά». Θα κόψω δηλαδή μόνο το κρέας για αρχή. Αυτό σημαίνει πως θα μπορώ να τρώω ένα τοστάκι με τυρί ή γάλα με βρώμη το πρωί και το βράδυ ή όταν δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω, μια σαλάτα εποχής με τυρί που είναι ένα πλήρες γεύμα.

.

Θα αντικαταστήσω το κρέας με ψάρι. Κανονικά βέβαια, και το ψάρι απαγορεύεται, αλλά είπαμε, δεν πέφτουμε απευθείας στα βαθιά. Όποτε έχω τη δυνατότητα θα παίρνω φρέσκο, διαφορετικά θα έχω στην κατάψυξη φιλεταρισμένο, γλώσσα, πέρκα ή κάτι άλλο αντίστοιχο που ξεπαγώνει πολύ γρήγορα και δεν θέλει πολύ μαγείρεμα.

Θα ανακαλύψω έθνικ κουζίνες! Μια φίλη μου έκανε δώρο τα Χριστούγεννα ένα βιβλίο με έθνικ συνταγές από ασιατικές χώρες. Στην αρχή απόρησα, γιατί δεν φημίζομαι για το μαγειρικό μου ταλέντο, ακόμα την ομελέτα παλεύω να γυρίζω χωρίς να σπάει δηλαδή, αλλά να που τώρα θα μου φανεί χρήσιμο! Ειλικρινά, έχω εκπλαγεί με τις συνταγές που ανακάλυψα! Συνδυάζουν τροφές που ούτε μπορούσα να φανταστώ πως ταιριάζουν, όπως πατάτες με ρεβίθια (!) και φαίνονται εύκολες και πεντανόστιμες! Έτσι θα ανανεωθούμε και λίγο στο σπίτι..!

Το μεγάλο μου άγχος όμως δεν είναι τι θα τρώω, αλλά πώς θα βεβαιωθώ πως ο οργανισμός μου θα είναι δυνατός και θωρακισμένος ακόμα κι αν δεν τρώω κρέας. Γι' αυτό κάθε μέρα μετά το πρωινό, θα παίρνω ένα συμπλήρωμα διατροφής Eviol Multivitamin Energy Plus.

Καθώς αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την παραγωγή και απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό, θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην παραγωγή ενέργειας, τη μείωση του αισθήματος κούρασης, και τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μυών, των οστών, των μαλλιών και του δέρματός μου.

Με σύμμαχο το συμπλήρωμα διατροφής Eviol Multivitamin Energy Plus, δεν θα μου λείψει τίποτα! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρω, θα συγκρατηθώ και μέχρι το Πάσχα θα νιώθω τον οργανισμό μου «ελαφρύ» και απαλλαγμένο από τοξίνες!

 

×