Demo 1

Γιατί δεν πρέπει να σταματήσεις να ασκείσαι και το καλοκαίρι;

γυμναστική το καλοκαίρι

Γυμναστική το καλοκαίρι

Μόλις μπει το καλοκαίρι στην Ελλάδα, η διάθεσή μας αλλάζει! Θέλουμε να πηγαίνουμε συνέχεια βόλτες, μετά τη δουλειά κανονίζουμε after-office cocktail συναντήσεις, πηγαίνουμε σε θερινούς κινηματογράφους και πολλά άλλα.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Να «χαλάμε» το πρόγραμμα προπονήσεών μας, στο οποίο είχαμε επενδύσει όλο το προηγούμενο διάστημα. Προσπάθησες όλο το χρόνο για να βγεις στην παραλία γεμάτος περηφάνια και τώρα τα παρατάς; Τώρα είναι η καλύτερη σου στιγμή!

Γιατί; Γιατί είναι κρίμα να χαθούν όσα κατέκτησες όλη τη χρονιά! Γιατί τώρα το σώμα σου έχει ανάγκη την προπόνηση πιο πολύ από ποτέ! Ναι, κι όμως!

Έχε υπόψη σου, ότι τη δεύτερη κιόλας εβδομάδα που σταματάς την προπόνηση, τα επίπεδα VO2 (είναι η μέτρηση της ικανότητας του σώματος σου να «καταναλώνει» οξυγόνο) μειώνονται κατά 7%, ενώ την τρίτη κιόλας εβδομάδα μειώνεται κατά 10%! Ο μυϊκός σου όγκος, αλλά και η δύναμη σου, αρχίζουν σιγά-σιγά να μειώνονται. 

Τότε, είναι και η καλύτερη στιγμή να επανέλθεις και να ξεκινήσεις ξανά τις προπονήσεις σου. Θα διαπιστώσεις ότι πλέον τα οφέλη είναι ακόμα μεγαλύτερα, δεδομένου ότι το σώμα σου έχει ήδη ξεκουραστεί!

Στο εξής οποιαδήποτε παράταση της «άδειας» που έδωσες στο σώμα σου, θα είναι καταστροφική: στις 8-12 εβδομάδες, έχεις χάσει τη δύναμη που είχες αποκτήσει  από τις προπονήσεις σου, ενώ τα επίπεδα VO2 επανέρχονται στο ίδιο χαμηλό στάδιο με εκείνο που ήσουν όταν δεν είχες ξεκινήσει την άσκηση!

Δεν είναι κρίμα, λοιπόν;

Συνεχίζεις λοιπόν ακάθεκτος την προπόνηση σου και το καλοκαίρι, και για την τόνωση και ενέργεια που χρειάζεσαι, σου έχω τη λύση: EVIOL MultiVitamin Energy Plus! Αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την παραγωγή & απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό.

Οι πολυβιταμίνες EVIOL MultiVitamin Energy Plus συμβάλλουν:

• Στην παραγωγή ενέργειας
• Στη μείωση της κόπωσης & της κούρασης
• Στη νοητική επίδοση και φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία
• Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών
• Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης οστών, δοντιών, μαλλιών, νυχιών & δέρματος.

Η σύνθεση του EVIOL MultiVitamin Energy Plus είναι ενισχυμένη με Panax Ginseng, L-Καρνιτίνη, α-λιποϊκό οξύ που προσδίδει extra τόνωση, ενέργεια & αντιοξειδωτική προστασία, ιδανική για τις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.

Το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin Energy Plus είναι ιδανικό για:

• 'Ατομα σε περιόδους έντονης σωματικής & πνευματικής δραστηριότητας
• 'Ατομα που αισθάνονται ατονία, σωματική & πνευματική κόπωση αθλητές και αθλούμενους
• 'Ατομα που θέλουν να διατηρήσουν τη φυσιολογική κατάσταση μυών, οστών, μαλλιών, νυχιών, δοντιών & δέρματος.

×