Η δική μου Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα!

Επειδή κάθε χρόνο τρέχω μέχρι και την τελευταία στιγμή για να κλείσω εκκρεμότητες και να προλάβω όλες τις υποχρεώσεις, καταλήγω όχι μόνο να μην απολαμβάνω τα Χριστούγεννα, αλλά και να χρειάζομαι διακοπές προκειμένου να ξεκουραστώ από τις «διακοπές»! Φέτος λοιπόν, το πήρα απόφαση, θα προετοιμαστώ σωστά και θα περάσω τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές Χριστουγέννων! Αυτό σημαίνει πως:

- Δεν θα αφήσω για τελευταία στιγμή ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! Θα αγοράσω εγκαίρως τα δώρα για τα αγαπημένα μου πρόσωπα, και θα φροντίσω να δω τα βαφτιστήρια μου αυτές τις μέρες, για να μην ανυπομονούν κιόλας τα παιδιά για τα δώρα τους..! Το ίδιο ισχύει και για το supermarket. Θα κάνω τη λίστα μου από τώρα και θα πάω αυτήν κιόλας την εβδομάδα να πάρω σχεδόν όλα όσα χρειάζομαι. Θα αφήσω για την παραμονή μόνο αυτά που θέλω να πάρω φρέσκα, όπως τα κρεατικά, τα φρούτα και τα λαχανικά, που τα αγοράζω από συνοικιακά καταστήματα. Άσε που πλέον έχω γίνει expert στο χειροποίητο περιτύλιγμα με λευκό χαρτί, σπάγγο και γκι!

- Θα υποσχεθώ πως δεν θα ανοίξω υπολογιστή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Θα δεσμευτώ απέναντι στον εαυτό μου και τους άλλους. Θα κλείσω ό,τι επαγγελματική εκκρεμότητα έχω και θα ζητήσω από τους συνεργάτες μου να κάνουν το ίδιο. Έτσι θα παρακινήσουμε ο ένας τον άλλο και θα επικοινωνήσουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών μόνο για να ανταλλάξουμε ευχές!

- Θα μαγειρέψω με μέτρο. Δεν θα γεμίσω το οικογενειακό τραπέζι με φαγητά που την άλλη μέρα δεν τρώει κανείς, ούτε θα πασχίζω ώρες ατέλειωτες πάνω από τον φούρνο για να μην στεγνώσει η πάπια, που μεταξύ μας δεν αρέσει σε κανέναν μας! Θα μαγειρέψω έξυπνες και εύκολες συνταγές χωρίς υπερβολές και σπατάλες. Έτσι δεν θα χρειαστεί να περάσω ολόκληρες μέρες στην κουζίνα..!

- Θα περάσω χρόνο με τον άντρα μου. Ναι έχουμε παιδιά, ναι τρέχουμε όλη την ημέρα, αλλά πρώτα από όλα είμαστε ζευγάρι και φέτος τα Χριστούγεννα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να περάσουμε μαζί ποιοτικό χρόνο.

- Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για όλα τα παραπάνω, είναι πως προκειμένου να προετοιμαστώ σωστά, θα κοπιάσω λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες. Για το λόγο αυτό, αλλά και για να ενισχύσω τον οργανισμό μου που θα χρειαστεί επιπλέον ενέργεια, κάθε πρωί μετά το απαραίτητο και υγιεινό πρωινό που δεν παραλείπω ποτέ, θα παίρνω και μια κάψουλα απ' το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin Energy Plus. Χάρη στην ειδική σύνθεση του, ενισχυμένη με Panax Ginseng, L-Καρνιτίνη, και α-λιποϊκό οξύ, που προσδίδει extra τόνωση, ενέργεια & αντιοξειδωτική προστασία στον οργανισμό, το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin Energy Plus είναι ακριβώς ό,τι χρειάζομαι για να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας. Αυτός ο ενισχυμένος συνδυασμός βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την παραγωγή και απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό, όπως και τη μείωση της αισθήματος της κόπωσης στην οποία συμβάλλει το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin Energy Plus, θα με βοηθήσουν να τα ετοιμάσω όλα εγκαίρως και να περάσω ξέγνοιαστα και ξεκούραστα Χριστούγεννα!

×