Η Εποχή των Θαλάσσιων Σπορ Μόλις Ξεκίνησε!

Λαμπερός ήλιος, θάλασσα και αμμώδεις παραλίες: ζούμε σε μια μαγική χώρα με καλοκαίρι που διαρκεί το μισό χρόνο και με θάλασσα προσβάσιμη από παντού! Το φυσικό τοπίο στην χώρα μας προσφέρει το καλύτερο πεδίο για θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες.
Windsurf, SUP, αλεξίπτωτο θαλάσσης αλλά και το αγαπημένο μου kitesurf!

Συχνά οι φίλοι μου με ρωτούν τι είναι αυτό που με έκανε να κολλήσω με το kitesurf, Snowboard, wakeboard, skateboard, surf, windsurf, paragliding και gymnastics: πραγματικά, ποιο άλλο σπορ συνδυάζει στοιχεία από όλα αυτά μαζί;

Υπάρχουν δε, τόσα διαφορετικά στυλ kitesurf: freestyle, freeride, down-winders, speed, course racing, wake-style, jumping & kitesurfing στα κύματα.

Τι είναι το kitesurf: ο αναβάτης πάνω σε μια σανίδα με τη βοήθεια του αετού (βασικό στοιχείο του εξοπλισμού του kitesurf),εκμεταλλεύεται τη δύναμη του αέρα και σερφάρει πάνω στο νερό. Πάνω στο νερό; Ναι, στην επιφάνεια του νερού, αλλά και πάνω από αυτό ή και κάτω από αυτό (για δευτερόλεπτα ευτυχώς!)

Ένα σπορ που εκτινάσσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη, αλλά γυμνάζει και ώμους, χέρια, γλουτούς, πόδια και κοιλιακούς.

Εάν γνωρίζεις τους κανόνες ασφαλείας και σέβεσαι τη θάλασσα και τον αέρα, τότε το άθλημα δεν είναι επικίνδυνο. Σίγουρα όμως χρειάζεσαι τη σχετική εκπαίδευση!

Όπως επίσης, θα χρειαστείς και το σχετικό εξοπλισμό, παράλληλα με ένα κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής, που θα σε τονώσει και θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι: το EVIOLMultiVitaminEnergy Plus.

Το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin Energy Plus σου δίνει την ενέργεια και τόνωση που χρειάζεσαι, plus… ακόμα περισσότερη ενέργεια και τόνωση! Αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την παραγωγή & απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό.

Η πολυβιταμίνη EVIOL MultiVitamin Energy Plus συμβάλλει:

  • Στην παραγωγή ενέργειας
  • Στη μείωση της κόπωσης & της κούρασης
  • Στη νοητική επίδοση και στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης οστών, δοντιών, μαλλιών, νυχιών & δέρματος.

Η σύνθεση του EVIOL MultiVitamin Energy Plus είναι ενισχυμένη με Panax Ginseng, L-Καρνιτίνη και α-λιποϊκό οξύ, συστατικά που προσδίδουν extra τόνωση & ενέργεια, ιδανική για τις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.   

×