My Night out Purse! Μικρά Μυστικά για μια Επιτυχημένη Έξοδο Μετά από μια Πολύ Κουραστική Μέρα.

Το καλύτερο φινάλε μιας κουραστικής μέρας είναι μια επιτυχημένη έξοδος! Και θα μου πείτε τώρα, πού βρίσκει κανείς το κουράγιο να βγει μετά από μια ατελείωτη μέρα στο γραφείο...;

Κι όμως, μια μέρα στη διάρκεια της οποίας κουράστηκες, σημαίνει πως ήταν μια δημιουργική μέρα, πως κατάφερες δηλαδή πράγματα, άρα σου αξίζει επιβράβευση! Ετοίμασε την τσάντα σου λοιπόν και βγες έξω! Μην ξεχάσεις όμως να πάρεις μαζί σου μικρά αλλά τόσο σημαντικά πράγματα που θα δώσουν στην έξοδό σου χρώμα και φυσικά ενέργεια!

Το κραγιόν σου. Αυτό είναι ένα μυστικό που μου έχει μάθει μια καλή φίλη μακιγιέζ. Όταν είσαι κουρασμένη, λέει, πρέπει να βάζεις έντονο κραγιόν! Τονώνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου η αυτοπεποίθησή σου, νιώθεις αμέσως ανανεωμένη και λαμπερή και τα βλέμματα όλων επικεντρώνονται στα χείλη σου (κι όχι στους κύκλους κάτω από τα μάτια σου!). Άσε που με μια κίνηση, δίνεις την αίσθηση ότι έχεις κάνει ολοκληρωμένο makeup.

Tην κάρτα σου. Η στιγμή που ανοίγω το μικροσκοπικό τσαντάκι και πέφτουν χρήματα στο πάτωμα, τα 2ευρα πάνε από εδώ, τα 5ευρα παραπέρα και εγώ στο πάτωμα προσπαθώ να τα μαζέψω, είναι μια σκηνή βγαλμένη από την πραγματικότητά μου. Πλέον τα βράδια παίρνω απλώς την κάρτα μου. Στα συν της, ότι πιάνει ελάχιστο χώρο!

Τα κλειδιά σου. Το τονίζουμε πάντα γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν είναι αυτονόητο..! Έχω κλειδωθεί έξω από το σπίτι και έχω πάρει τη μαμά μου να έρθει να μου ανοίξει με το εφεδρικό κλειδί στις 3 τα ξημερώματα δύο φορές στη ζωή μου και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τριτώσει το κακό!

Battery bank. Γιατί φυσικά θα μείνεις από μπαταρία. Κι επειδή ειδικά από τη στιγμή που γινόμαστε γονείς και μετά, θέλουμε ανά πάσα στιγμή να μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το σπίτι, αλλιώς δεν ησυχάζουμε, το κινητό πρέπει να είναι φορτισμένο… Αλλά και γενικά, αφού βγήκες που βγήκες, να μη βγάλεις μια φωτογραφία για το Instagram; Το σήμα της μπαταρίας που γίνεται κόκκινο είναι πλέον από τα μεγάλα άγχη της καθημερινότητάς μου που δεν θέλω να έχω όταν απολαμβάνω το κρασί μου!

Καραμέλες για τον λαιμό. Όσο κι αν την αγαπάμε αυτή την υπέροχη χώρα, πρέπει να παραδεχόμαστε πού και πού και τα «στραβά» της, όπως το ότι δεν εφαρμόζεται παντού ο αντικαπνιστικός νόμος..! Κι αυτό, εκτός από πολύ επικίνδυνο για όλους, για εμάς τους μη καπνιστές είναι και πολύ οδυνηρό. Γιατί από ένα σημείο και μετά, η φωνή μας κλείνει. Καραμελίτσες λοιπόν, για να μαλακώσει ο λαιμός!

EVIOL MultiVitamin Energy Plus! Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την παραγωγή & απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό! Συγκεκριμένα, η ενισχυμένη του σύνθεση με Panax Ginseng, L-Καρνιτίνη και α-λιποϊκό οξύ, προσδίδει extra τόνωση, ενέργεια & αντιοξειδωτική προστασία. Μια κάψουλα τη στιγμή που νιώθω ότι θέλω να κοιμηθώ όρθια και βρίσκω το κέφι και τη ζωντάνια μου στο πι και φι!

×