New Year! New Start! New Me!

Διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του καινούργιου χρόνου, και αυτή ακριβώς η στιγμή, είναι η καλύτερη ώρα για να δώσουμε στον εαυτό μας κάποιες υποσχέσεις, που αφενός θα τηρήσουμε κατά την διάρκεια του έτους, αφετέρου θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και γενικότερα τον εαυτό μας.

Είναι η αλλαγή του χρόνου, η κρίσιμη αυτή καμπή που θα οροθετήσει τη νέα μας ζωή, είναι αυτή η στιγμή που παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν την ζωή μας, και θα χαραχτούν στη μνήμη μας, σαν το ορόσημο της νέας, βελτιωμένης εκδοχής του εαυτού μας.

Η πρόταση μου για την υπόσχεση που θα δώσεις στον εαυτό σου (και θα τηρήσεις) μέσα στο 2017, είναι η ένταξη της γυμναστικής στην καθημερινότητα σου!

Το ξέρω, κάθε αρχή είναι δύσκολη και αυτός είναι νομίζω και ο λόγος που δεν το έχεις κάνει μέχρι σήμερα – ή που ξεκίνησες, αλλά στην διαδρομή, σταμάτησες. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα όραμα, μια θετική σκέψη! Ξέρω στην αρχή θα κουραστείς λίγο παραπάνω, ή θα βαριέσαι, αυτό όμως που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου συνέχεια, αυτό που θα σου δίνει κουράγιο κι αντοχή να συνεχίσεις, είναι η σκέψη του εαυτού σου μετά από λίγο καιρό. Και πίστεψε με, αξίζει τον κόπο!

Σκέψου τον εαυτό σου μετά από ένα χρονικό διάστημα εντατικής γυμναστικής:

  1. Το σώμα σου αρχίζει να αλλάζει! Διαπιστώνεις πως καις ακόμα πιο εύκολα θερμίδες, το λίπος αρχίζει σιγά σιγά να εξαφανίζεται, το σώμα σου αρχίζει να σφίγγει και χωράς στο παλιό σου τζην!
  2. Όσο βλέπεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται, η δύναμη και η αντοχή σου να αυξάνονται, τόσο αυξάνεται και η αυτοπεποίθηση σου! Η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου βελτιώνεται, ενώ η ευφορία που σου δημιουργείται σε κάνει και πιο αισιόδοξο.
  3. Το πρωί ξυπνάς με καλύτερη διάθεση, γεμάτος ενέργεια, έτοιμος να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα σου!
  4. Αντίστοιχα το βράδυ κοιμάσαι πιο εύκολα! Είναι γνωστό ότι η γυμναστική είναι το καλύτερο «φάρμακο» κατά της αϋπνίας!
  5. Τέρμα το στρες! Όταν γυμναζόμαστε παράγονται ενδορφίνες, οι οποίες έχουν ηρεμιστικές ιδιότητες και μειώνουν το στρες!
  6. Η γυμναστική, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τις νοητικές σου δεξιότητες σε φόρμα, καθώς η σωστή κριτική, η σκέψη και η μάθηση επηρεάζονται θετικά από την άθληση.
  7. Δεν αυξάνεται μόνο η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση, αλλά βελτιώνεται και η σεξουαλική σου ζωή, καθώς αυξάνεται η διέγερση!

Και επειδή ξέρω ότι το πρώτο διάστημα θα είναι πιο δύσκολο (όπως ήταν δύσκολο για όλους μας) σου έχω ένα tip:

Πριν την άσκηση σου, ξεκίνησε με τη λήψη μιας μαλακής κάψουλας από το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin Energy Plus: ο συνδυασμός των βιταμινών που περιέχει μαζί με το Panax Ginseng, την L-Καρνιτίνη, και το α-λιποϊκό οξύ, θα σου δώσουν extra τόνωση και ενέργεια, ενώ παράλληλα θα σου μειώσουν το αίσθημα της κόπωσης. Ταυτόχρονα, τα συστατικά του EVIOL MultiVitamin Energy Plus θα φροντίσουν για την ομαλή λειτουργία των μυών, καθώς και για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των δοντιών, των μαλλιών, των νυχιών & του δέρματος σου.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι το βασικότερο πλεονέκτημα της γυμναστικής, είναι η απομάκρυνση σου από την πνευματική αλλά και σωματική φάση της απόλυτης άνεσης. Όταν υπερπηδήσεις τα φανταστικά εμπόδια που θέτεις στον εαυτό σου, τότε θα συνειδητοποιήσεις το πραγματικό σου δυναμισμό και τις απεριόριστες ικανότητές σου. Είναι η στιγμή που θα είσαι περήφανος για το καινούργιο σου «εγώ»!

×