Οι Τρεις Δικές μου Αγαπημένες Διαδρομές για ... "Καροτσάδα". Βόλτες στην Αθήνα με Καρότσια για Μαμάδες που δεν Πρέπει να Χάσεις! Τι να δεις, πού να πας και πώς να περάσετε!

Τελικά το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για βόλτα και πλήρως συμβατό με το bebe ωράριο. Γιατί εκεί που το καλοκαίρι μπορείς να βγεις με το πιτσιρίκι μόνο πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, και την υπόλοιπη μέρα κλείνεσαι μέσα και το μωρό απλά αφηνιάζει, το φθινόπωρο μπορείς να βγαίνεις άνετα ό,τι ώρα θέλεις κι όλη η μέρα σου ανήκει. Άσε που επειδή νυχτώνει νωρίς επιστρέφεις εγκαίρως σπίτι για μπάνιο και ύπνο χωρίς πολλές γκρίνιες… 

Εμπρός λοιπόν γενναίες μου, φορτώστε τα καροτσάκια σας και φύγαμε για περιπετειώδεις περιπάτους στην Αθήνα!

Διαδρομή πρώτη: Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Αποστόλου Παύλου. Γιατί ναι, μπαίνει άνετα στη λίστα με τους 10 πιο όμορφους περιπάτους του κόσμου και μάλιστα πάνω πάνω. Κι επειδή τα παιδιά μας είναι τα μόνα στον κόσμο που μπορούν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και το παιχνίδι τους στη σκιά της Ακρόπολης και του Ηρωδείου, ας μη τους στερήσουμε αυτή τη δυνατότητα. Εμείς ξεκινάμε συνήθως από Θησείο και καταλήγουμε στο καφέ του Μουσείου Ακρόπολης. Η μικρή το γάλα της, ο μικρός τον χυμό του, η μαμά κι ο μπαμπάς τον καφέ τους, και ναι αυτό είναι πολιτισμός!

Διαδρομή δεύτερη: Εθνικός κήπος. Κι ενώ εμείς τον σνομπάραμε, τα παιδιά ξετρελαίνονται! Κι έχουν δίκιο! Γιατί είναι ένα δάσος στο κέντρο της πόλης, με χωματένια δρομάκια, πέργολες, παγκάκια, πάπιες κι άλλα ζώα και μπορούν να τρέξουν, να παίξουν, να κυνηγήσουν πεταλούδες, να χτίσουν τις ιστορίες τους..! Εμείς μπαίνουμε από Ηρώδου Αττικού και βγαίνουμε από Ζάππειο που αυτή την εποχή έχει κι έκθεση βιβλίου!

Διαδρομή τρίτη: Στις βαρκούλες μαμά! Γιατί τώρα έχουμε και άποψη και η αλήθεια είναι ότι θέλεις κι εσύ να δεις τις βαρκούλες! Μαρίνα Φλοίσβου λοιπόν, μόλις 6 χλμ από το κέντρο της Αθήνας, με υπαίθριο παιδότοπο και καφέ – εστιατόρια για όλα τα γούστα.

Οι διαδρομές είναι έτοιμες, τα πιτσιρίκια επίσης, το μόνο που μένει είναι να προετοιμαστείτε εσείς σωστά. Γιατί οι βόλτες είναι υπέροχες και τις απολαμβάνουμε όλοι, θέλουν όμως μάτια 14, γρήγορα αντανακλαστικά, όλα τα ραντάρ σε λειτουργία και extra αντοχές, με μια λέξη EVIOL MultiVitamin!

To EVIOL MultiVitamin καλύπτει τις διατροφικές ελλείψεις που προκύπτουν από τη μη ισορροπημένη διατροφή – γιατί ποια από εμάς προλαβαίνει να φάει σωστά;!-και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση και ενέργεια στον οργανισμό. Χάρη στο συνένζυμο Q10, ένα απαραίτητο συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες,προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και παράλληλα βοηθάει το σώμα να παράγει ενέργεια. Μην αφήνετε την κόπωση να στερεί από εσάς και τα παιδιά σας τις μικρές αλλά πολύτιμες χαρές της ζωής. Με μια κάψουλα EVIOL MultiVitamin καθημερινά με το πρωινό, δίνετε στον οργανισμό σας την ώθηση που χρειάζεται κι είστε έτοιμες να οργώσετε τους δρόμους! Καλές βόλτες!

×