“Σου τη Λέει” το Αφεντικό σου; 3 Τρόποι για να Βγεις από Πάνω!

Κάθε μέρα το αφεντικό σου ψάχνει ευκαιρία για να “σου την πει”; Παράπονα και γκρίνια από την ώρα που πας στο γραφείο μέχρι και την ώρα που κλείνεις πίσω σου την πόρτα… Και γιατί; Γιατί ισχυρίζεται ότι δεν είσαι συγκεντρωμένη και πως ξεχνάς κάποιες από τις υποχρεώσεις σου.

Μην ανησυχείς, συμβαίνει σε όλους, εγώ τον τελευταίο καιρό το έζησα πολύ έντονα σε βαθμό που συχνά ανησυχούσα για το πώς μπορείς να ξεχνάς κάτι που σου είπε κάποιος πριν από μόλις 20 λεπτά..

Θα δεχτώ ότι πιθανότατα το αφεντικό σου υπερβάλει, όμως εσύ οφείλεις να πάρεις τα μέτρα σου! Και τι εννοώ μέτρα; Εύκολα και απλά βήματα για να γίνεις και πάλι “the employer of the month”!!!

- Πήρα ατζέντα.

Τι πιο απλό; Πήρα μία ατζέντα-σημειωματάριο και ξεκίνησα να γράφω τις υποχρεώσεις της ημέρας, τη γνωστή to-do list. Δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος για να μην ξεχάσω κάτι από το να το βάλω στην λίστα των υποχρεώσεων, όταν είμαι κουρασμένη ή αγχωμένη είναι πιθανό να ξεχάσω κάτι αλλά ποτέ κάτι που είναι στη λίστα μου. Και φυσικά τι πιο ικανοποιητικό όταν στο τέλος της ημέρας δεν υπάρχει τίποτε που να μην έχω κάνει check, check, check! Γενικά, γράφε τα πάντα, μέχρι και το πιο μικρό ή το πιο αστείο, πίστεψέ με θα σε σώσει! Εγώ ακόμα και όταν βγαίνω για καφέ και θυμάμαι κάτι, τσουπ, την εμφανίζω και σημειώνω!

- Άρχισα να βάζω υπενθυμίσεις στο κινητό μου.

Μπορεί το κινητό να αποτελεί κίνδυνο-θάνατο για τη συγκέντρωσή μου αλλά εκτός από τα μηνύματα και τα social media έχει και άλλα features που αποδείχθηκαν σωτήρια στη δουλειά μου! Μιλάω φυσικά για τις υπενθυμίσεις! Αν δεν θέλω να ξεχάσω κάποιο meeting ή σημαντικό τηλεφώνημα τότε το βάζω υπενθύμιση στο κινητό μου, ένα απλό μπιπ, μπιπ την κατάλληλη στιγμή και “αποστολή εξετελέσθη”!

-Ξεκίνησα να παίρνω καθημερινά μία μαλακή κάψουλα EVIOL Brain Function!

Τόσο απλά και εύκολα, με μία μόνο κάψουλα του συμπληρώματος διατροφής EVIOL μετά το φαγητό, βελτιώνω τη μνήμη και την πνευματική μου συγκέντρωση και γίνομαι πραγματικά αποδοτική! Με την ειδική, εμπλουτισμένη με Ginkgo biloba σύνθεσή του, το EVIOL Brain Function βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ειδικά στα μικρά αγγεία του εγκεφάλου, διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συντελεί στη φυσιολογική γνωστική και νοητική λειτουργία. Με λίγα λόγια… Ο καλύτερος τρόπος άμυνας απέναντι στη γκρίνια του αφεντικού!

×