Τα Πρώτα Κρυολογήματα είναι Εδώ! Εμείς Αρρωστήσαμε και οι 4, Ωστόσο Εσείς Μπορείτε να το Αποφύγετε αν Είστε Προνοητικοί!

Όσοι λένε, πως όταν έχεις παιδιά παθαίνεις ανοσία στα κρυολογήματα δεν έχουν και πολύ δίκιο…

Εμείς, ευτυχείς γονείς εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια, τα έχουμε "περάσει" πολλάκις και καταλήξαμε στο συμπέρασμα, πως ο καλύτερος τρόπος για να πάθεις «ανοσία» είναι να προστατεύεις καλά τον οργανισμό σου!

Γι΄αυτό το λόγο, αποκτήσαμε 3 νέες συνήθειες, προκειμένου να θωρακίσουμε τους εαυτούς μας και να στηρίξουμε την υγεία μας!

1.Πλένουμε χεράκια. Μικροί και μεγάλοι, με το που μπαίνουμε στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να πλένουμε καλά τα χέρια μας. Κι όταν λέμε καλά, εννοούμε με τον σωστό τρόπο που μας έχει υποδείξει ο γιατρός και στη συνέχεια τα σκουπίζουμε σωστά. Αν δει κανείς σε ειδικά επεξεργασμένες φωτογραφίες από μικροσκόπιο, πόσα μικρόβια συγκεντρώνονται στα χέρια μας, πραγματικά θα τρομάξει! Πλύσιμο χεριών λοιπόν, βασικό!

2. Βάλαμε το αλατόνερο στη ζωή μας και το χειμώνα! Μόλις νιώσουμε λίγο το λαιμό μας να μας «γαργαλάει» διαλύουμε σε νερό μαγειρικό αλάτι ή αλάτι ιμαλαΐων και κάνουμε γαργάρες. Φυσικό γιατροσόφι, παρακαταθήκη της γιαγιάς, δοκιμασμένο και αλάνθαστο! Εγώ προσθέτω και λίγες σταγόνες λεμόνι, έτσι για τη γεύση!

3. "Θωρακίζουμε" σωστά τον οργανισμό μας. Φροντίζουμε τα γεύματά μας να είναι πλούσια σε βιταμίνες, καταναλώνουμε περισσότερα φρούτα και λαχανικά εποχής και ξεκινάμε τη μέρα μας με το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL Echinacea & Vitamin C. Η Echinacea είναι ένα «θαυματουργό» φυτό που μας χάρισε η φύση, ιδιαίτερα γνωστό για την τόνωση της άμυνας του οργανισμού. Η βιταμίνη C δεν χρειάζεται συστάσεις. Το EVIOL κατάφερε λοιπόν να τα συνδυάσει σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, παρέχοντάς μας διπλή στήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και της άμυνας του οργανισμού μας. Χάρη στο συμπλήρωμα διατροφής EVIOL Echinacea & Vitamin C φέτος στη μάχη με το χειμώνα θα βγούμε εμείς οι νικητές!

Με αυτά τα 3 μικρά -αλλά πολύ ουσιαστικά- βήματα, αισθάνομαι πραγματικά δυνατή ενάντια στους "χειμωνιάτικους εχθρούς" που μας περιβάλλουν και μας περιμένουν στη γωνία!

×