Τρεις Πρωινές Συνήθειες που Δεν Αλλάζω με Τίποτα!

Όχι, όχι δεν είμαι περίεργη αλλά έχω και εγώ κάποιες συνήθειες που δεν δέχομαι για κανένα λόγο να τις αλλάξω! Τρεις από αυτές είναι οι συνήθειες με τις οποίες ξεκινώ την ημέρα μου και που αν δεν τις κάνω τίποτε δεν μου πάει καλά. Είμαι μέσα στη γκρίνια και την ένταση για ολόκληρη την υπόλοιπη μέρα!

Ποιες είναι αυτές;

Συνήθεια πρώτη.

Χτυπάει το πρώτο ξυπνητήρι, το κλείνω και αδιαφορώ, χτυπάει το δεύτερο κάνω το ίδιο, στο τρίτο το παίρνω απόφαση και ανοίγω τα μάτια, σηκώνομαι σιγά σιγά και κατευθύνομαι προς το ντους αγκαλιά με το κινητό μου. Επόμενη κίνηση, αφήνω το κινητό μου στο νιπτήρα αφού πρώτα έχω βάλει την αγαπημένη μου playlist να παίζει στο μάξιμουμ και μπαίνω στο ντους τραγουδώντας! Με δύο λόγια αν δεν κάνω το πρωινό μου ντους μετά δυνατής μουσικής, και αν δεν πω και ένα δύο τραγουδάκια, η ημέρα μου είναι σα να μην έχει ξεκινήσει. Κάτι το ζεστό νερό, κάτι η μελωδική φωνή μου – ναι, ναι δεν δέχομαι σχόλια, η φωνή μου είναι μελωδική – η ημέρα αρχίζει με απίστευτο κέφι!

Συνήθεια δεύτερη.

Δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι αν πρώτα δεν στρώσω το κρεβάτι μου! Ίσως είναι κατάλοιπο των παιδικών μου χρόνων, ίσως είναι επειδή ακόμη θυμάμαι τη μαμά μου να μου λέει «τα καλά παιδιά δεν αφήνουν ποτέ το κρεβάτι τους άνω κάτω». Όταν ήμουν μικρή βέβαια η παρότρυνση της μητέρας μου να ξυπνάω πέντε λεπτά νωρίτερα ώστε να έχω χρόνο να φτιάξω το κρεβάτι μου να με τσάντιζε αλλά τώρα ξέρω πως είχε δίκιο! Μόνο όταν στρώσω και τακτοποιήσω το κρεβάτι μου νιώθω έτοιμη. Είναι ένα σήμα πως στο σπίτι όλα είναι στη θέση τους, ώρα να βγω προς τα έξω!

Συνήθεια τρίτη.

Δεν πηγαίνω πουθενά αν πρώτα δεν φάω το αγαπημένο μου πρωινό, γάλα με δημητριακά. Και αυτή είναι μία συνήθεια που κρατά από παλιά, πολύ παλιά, μόνο που τώρα που πέρασαν λίγο τα χρόνια έχω προσθέσει στο πρωινό μου μενού και ένα φλιτζάνι αρωματικό καφέ! Παίρνω το μπολ μου και τον καφέ μου, κάθομαι μπροστά στο παράθυρο και τα απολαμβάνω χαζεύοντας χαμογελαστή τον ήλιο. Ναι, φύγαμε για τις νέες περιπέτειες που θα μας χαρίσει η νέα ημέρα!

Όμως μισό λεπτό, κάτι ξέχασα! Μετά το πρωινό μου και πριν ξεπορτίσω, παίρνω πάντα μία μαλακή κάψουλα EVIOL MultiVitamin. Γιατί μπορεί ο αρωματικός καφές και ο ήλιος να μου δίνουν την ώθηση να αρχίσω την ημέρα μου αλλά το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin είναι αυτό που μου παρέχει έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οργανισμού χαρίζοντάς μου αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση και ενέργεια, ό,τι ακριβώς δηλαδή χρειάζομαι για να τα βγάλω πέρα με το υπόλοιπο της ημέρας!

×