Τρέξε Μαζί μας στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στις 19 Μαρτίου 2017 Ακολουθώντας αυτή τη Last Minute Προπόνηση!

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας πλησιάζει κι έχεις μείνει πίσω στην προπόνηση σου;

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι! Εάν τρέχεις τα 10χλμ συχνά, τότε μπορείς να καταφέρεις να ολοκληρώσεις και τα 21χλμ, με κάποια σχετική προπόνηση.

Είμαι σίγουρος ότι ήδη έχεις κάνει τα βασικά στάδια της προπόνησης σου: Προπονήσεις long run σε χαμηλό ρυθμό, αυξάνοντας τα χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα, αλλά και τις απαραίτητες διαλειμματικές προπονήσεις, που θα αναπτύξουν τη δύναμη, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα σου.

Αυτές οι 10 τελευταίες μέρες είναι και ο χρόνος του φορμαρίσματός σου (tapering ο όρος στα αγγλικά). Σ’ αυτό το διάστημα μειώνεις στο 60-70% τον όγκο των χιλιομετρικών αποστάσεων που κάλυπτες μέχρι σήμερα, χωρίς όμως να μειώνεις την έντασή σου. Αντιθέτως, διατηρείς σταθερή την ένταση που είχες στις προπονήσεις σου τις προηγούμενες εβδομάδες, χωρίς να την αυξάνεις.

Στόχος σου είναι να πας στη γραμμή εκκίνησης ξεκούραστος και φρέσκος, και όχι κουρασμένος και ταλαιπωρημένος από τις μέχρι σήμερα προπονήσεις σου.

Τέλος, μια άλλη σημαντική συμβουλή, είναι ότι δεν πας στον αγώνα ποτέ δοκιμάζοντας κάτι καινούριο τελευταία στιγμή, όπως παπούτσια, ρούχα, διαφορετικό ρυθμό, υγρά και διατροφή. Η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνεις δοκιμές που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις πιο αποτελεσματικά στον Ημιμαραθώνιο είναι τώρα. Αν δεν το έχεις κάνει μέχρι σήμερα, δοκίμασε το συμπλήρωμα που θα σου δώσει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεσαι, αλλά κι επιπλέον… δύναμη και ενέργεια: το EVIOL MultiVitamin Energy Plus.

Αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την  παραγωγή κι απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό.

Η σύνθεση του EVIOL MultiVitamin Energy Plus είναι ενισχυμένη με Panax Ginseng, L-Καρνιτίνη και α-λιποϊκό οξύ, συστατικά που προσδίδουν extra τόνωση, ενέργεια & αντιοξειδωτική προστασία, ιδανική για τις αυξημένες απαιτήσεις της άθλησης και της σύγχρονης καθημερινότητας.
 

×