Η Εταιρία

Η GAP είναι μία από τις πιο δυναμικές και εξωστρεφείς ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1949 από τους αδελφούς Γεώργιο και Αθανάσιο Παπαθανασίου, συνεχιστές μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης φαρμακοποιών, με ρίζες στη Σμύρνη.

Με αγάπη και όραμα οι αδελφοί Παπαθανασίου έβαλαν τα θεμέλια της GAP, η οποία κατάφερε να είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της μέχρι σήμερα, η GAP παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένη σε ένα βασικό κώδικα αρχών που προτάσσει πάνω από όλα την ποιότητα, την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία των προϊόντων της.

Θεμελιακή επίσης αξία της εταιρείας είναι ο έμπρακτος σεβασμός στους εργαζομένους και τα στελέχη της εταιρείας. Η GAP είναι και θα είναι μία οικογένεια που ενώνεται από ένα κοινό σύστημα αξιών.

 

Η GAP δραστηριοποιείται σε τρεις κύριους τομείς:

1. Παραγωγή μαλακών καψουλών, στην άρτια οργανωμένη και εξοπλισμένη μονάδα της

2. Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση γενόσημων και πρωτότυπων φαρμάκων στην Ελλάδα και διεθνώς

3. Ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση συμπληρωμάτων διατροφής με την επωνυμία ΕVIOL

 

H GAP παραμένει ο πρωτοπόρος παραγωγός μαλακών καψουλών στην Ελλάδα και ένας από τους λίγους στην Ευρώπη που είναι σε θέση να προσφέρει ευέλικτες και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες βάσει των απαιτήσεων GMP (Good Manufacturing Practices - Κανόνες Καλής Παραγωγής) και HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point - Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) της ΕΕ.