Δρασεις-Νεα

Bρες την ενέργεια να συνεχίσεις. Γιατί είναι στη φύση μας να συνεχίζουμε

Στον  7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας θέλεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Να βρεις την ενέργεια να συνεχίσεις. Γιατί είναι στη φύση μας να συνεχίζουμε! Γι’ αυτό για ακόμα μία φορά, τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, θα βρίσκονται στο πλευρό των δρoμέων, ως επίσημος υποστηρικτής του αγώνα, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να μηδενίσουν τις αποστάσεις, χαρίζοντάς τους την απαραίτητη ενέργεια και τόνωση για να συνεχίσουν ως τον τερματισμό. 
Γιατί είναι στη φύση μας να προχωράμε μαζί για το καλύτερο. Όπως είναι στη φύση μας να καινοτομούμε συνεχώς βαδίζοντας με γρήγορους ρυθμούς από το 1978, οπού η εταιρία GAP S.A. δημιούργησε τη γνωστή μαλακή κάψουλα, EVIOL Vitamin E. Μέχρι και σήμερα η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL είναι η μοναδική που χρησιμοποιεί την τεχνολογία μαλακών καψουλών σε όλη τη σειρά των προϊόντων της. 
Η εταιρία GAP S.A. που τα παράγει, είναι μία από τις πρώτες ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες με ισχυρή παρουσία σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε διεθνείς αγορές. Με υψηλής ποιότητας, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης επιστημονικής έρευνας και σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Συνέχισε να ξεπερνάς τον εαυτό σου, με τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL!

Γιατί είναι στη φύση μας να συνεχίζουμε!

eviol ημιμαραθώνιος αθήνας