Ανανέωση Τώρα! Με ένα ΟΧΙ και δύο ΝΑΙ θα δεις "a new you" Λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τα Χριστούγεννα κάνω ό,τι (ό,τι όμως) περνάει από το χέρι μου για να δω στον καθρέφτη τον πιο λαμπερό εαυτό μου. Είναι μάλλον μια εσωτερική ανάγκη που έχω, να πατήσω ένα pause και να ασχοληθώ για λίγο με τον εαυτό μου που τόσο είχα παραμελήσει. Από την άλλη, όσο πετυχημένο και να μας βγει το μακιγιάζ, όσο εντυπωσιακό και να είναι το χτένισμα και το ντύσιμό μας, η πραγματικότητα είναι μία: η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας! Τι εννοώ; Αν δεν είσαι καλά εσύ με τον εαυτό σου, ποτέ δεν θα υπάρξεις αληθινά όμορφη και λαμπερή.

Έτσι αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου "ναι" και "όχι" που με ισορροπούν. Εκείνα που με κάνουν έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο, ικανό πλέον να ασχοληθεί με τον εαυτό του και να εξωτερικεύσει την εσωτερική του ομορφιά..

Από σήμερα λέω ΟΧΙ σε τοξικές συνήθειες και «τοξικές» παρέες! Καλώς ή κακώς όλοι έχουμε και από τα δύο είδη στη ζωή μας! Το παράδοξο είναι, πως ενώ γνωρίζουμε πως μας κάνουν κακό, τις διατηρούμε γιατί η δύναμη της συνήθειας μοιάζει ακατανίκητη. Ευτυχώς όμως δεν είναι! Τρώτε τα νύχια σας; Καπνίζετε; Είστε λαίμαργη; Συναναστρέφεστε «φίλες» που δεν χαίρονται ποτέ με τα ευχάριστα νέα σας; Μην αναβάλλετε άλλο κάτι που γνωρίζετε πως αργά ή γρήγορα πρέπει να γίνει. Τολμήστε να κάνετε την αλλαγή, βάλτε ένα στοίχημα με τον εαυτό σας πως η νέα χρονιά θα σας βρει με ένα «βάρος» λιγότερο. Μόνο έτσι θα «πετάξετε»..!

Λέω ΝΑΙ σε νέες συνήθειες που μου κάνουν καλό. Ένα ομαδικό άθλημα, μια νέα ξένη γλώσσα, αργεντίνικο τάνγκο που ήθελες να χορεύεις από μικρή, οργανωμένες κυριακάτικες πεζοπορίες, σεμινάρια ψυχολογίας, λέσχη ανάγνωσης…υπάρχουν άπειρες επιλογές για όλα τα γούστα. Ψάξε, βρες τι σου ταιριάζει και διεύρυνε τους ορίζοντές σου ανοίγοντας παράλληλα και τον κύκλο γνωριμιών σου. Ανακάλυψε μια νέα πτυχή του εαυτού σου που δεν ήξερες πως υπάρχει..! Εγώ για παράδειγμα, απολαμβάνω όσο τίποτα μια βόλτα κάτω από τον... χειμερινό ήλιο. Μόλις δω ότι βγαίνει ήλιος, βάζω το μπουφάν μου και βγαίνω για λίγα λεπτά έξω. Επιστρέφω στο γραφείο και αισθάνομαι πραγματικά άλλος άνθρωπος!

Βάλε την υγεία σου πάνω απ’όλα. Και να το εννοείς. Ξεκίνησε από τις καθημερινές συνήθειες και συγκεκριμένα τη διατροφή σου. Μην τρως ό,τι γνωρίζεις πως δεν σε ωφελεί. Ενίσχυσε τον οργανισμό σου με υγιεινές τροφές που ξέρεις πως σε θρέφουν αληθινά και με το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL B-Complex, που περιέχει όλες τις πολύτιμες υδατοδιαλυτές βιταμίνες του συμπλέγματος B οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Χάρη στην ειδική σύνθεση του, ενισχυμένη με βιοτίνη, συντελεί στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών και του δέρματος. Τη βασική εικόνα δηλαδή που βλέπεις στον καθρέφτη! Επιδερμίδα και μαλλιά!

Τι άλλο χρειάζεσαι για να υποδεχτείς φρέσκια και ανανεωμένη τη νέα χρονιά;

Ένα καινούργιο ημερολόγιο που θα γράψεις του στόχους σου! Εγώ αγόρασα ήδη την ατζέντα μου για το 2017 και αντί για εκκρεμότητες και ραντεβού, προτιμώ να τη γεμίσω με μικρούς -αλλά πολύ σημαντικούς- στόχους που θέλω να επιτύχω!

×