Emergency Τips για να Μην Καταρρεύσεις Λίγο πριν το Καλοκαίρι!

Ο Ιούνιος είναι ο αγαπημένος μου μήνας του χρόνου! Γιατί;

Επειδή αγαπώ πάντα σε όλα τα πράγματα που κάνω, την περίοδο της αναμονής! Πιο πολύ απολαμβάνω τη στιγμή που φτιάχνω τη βαλίτσα μου πριν από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, παρά το ίδιο το ταξίδι, πιο πολύ χαλαρώνω τις Παρασκευές περιμένοντας το weekend παρά το ίδιο το Σαββατοκύριακο! Κάπως έτσι είναι για εμένα και ο Ιούνιος. Ένας μήνας γλυκιάς αναμονής και προσμονής για ένα υπέροχο καλοκαίρι που έρχεται!

Ένα καλοκαίρι που αναζητά οργάνωση, σχέδια, συζητήσεις, καλή παρέα και πολύ ήλιο!

Από την άλλη ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που σε φέρνει στα όρια της κούρασης. Είναι η στιγμή που το σώμα και το μυαλό χαλαρώνουν και γνωρίζουν πολύ καλά (έχουν άλλωστε μνήμη από τα προηγούμενα χρόνια) πως όσο δούλεψαν, δούλεψαν και τώρα μπορούν, συχνά πολύ απότομα κιόλας, να ρίξουν ρυθμούς.

Το κακό είναι πως ενώ θεωρητικά, ναι, μόλις μπει το καλοκαίρι, όλοι χαλαρώνουμε, πρακτικά οι δουλειές όχι μόνο δεν ηρεμούν αλλά βρίσκονται στο τελευταίο "δυνατό 100άρι". Συχνά στις εταιρίες αλλά και σε όλα τα επαγγέλματα ο Ιούνιος είναι ένας εξαιρετικά απαιτητικός μήνας που ζητά από τους εργαζομένους ενέργεια στο full.

Ανάσες! Θα τα καταφέρουμε όλα! Το μελέτησα, το εφάρμοσα και είδα πως αν ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου πω, ο Ιούνιος, ακόμα και ο Ιούλιος, θα είναι οι πιο αποδοτικοί σου μήνες!

1. Μην χάνεις τον ύπνο σου! Ναι ξέρω, τα βραδινά cocktails στο κέντρο, ειδικά τις καθημερινές, φαντάζουν ό,τι πιο χαλαρωτικό και καλοκαιρινό μπορείς να κάνεις αυτές τις ημέρες. Μην το παρατραβήξεις και μην αλλάξεις ξαφνικά τις συνήθειες του ύπνου σου, μειώνοντας τις ώρες που βρίσκεσαι στο κρεβάτι.

2. Πίνε νερά. Στη δουλειά, όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο, τα τηλέφωνα δεν σταματάνε, τα mails έρχονται δέκα δέκα και ο προϊστάμενός σου φωνάζει, κάτσε λίγο πίσω στην καρέκλα σου και πιες ακόμα και μισό λίτρο νερό. Θα ενυδατώσει το σώμα σου και θα αναπληρώσει τη χαμένη ενέργειά σου. Εγώ παίρνω μαζί μου μια κανάτα και βάζω στόχο να την αδειάσω τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα!

3. Φάε φρούτα. Το χειμερινό μονοπώλιο της τετράδας "μήλο-αχλάδι-μπανάνα-πορτοκάλι" επιτέλους τελείωσε! Η ποικιλία είναι ανεξάντλητη και πλέον μπορείς καθημερινά να εντάσσεις στη διατροφή σου νέα και εξαιρετικά νόστιμα φρούτα!

4. Βάλε στη ζωή σου την EVIOL Brain Function. H ειδική σύνθεσή της που εμπλουτίζεται με Ginkgo biloba, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ειδικά στα μικρά αγγεία του εγκεφάλου, διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συντελεί στη φυσιολογική γνωστική και νοητική λειτουργία. Θα δεις διαφορά από την πρώτη εβδομάδα!

5. Ξεκίνα να μιλάς για διακοπές. Ρώτησε τους συναδέλφους σου για ανεξερεύνητες παραλίες, απομακρυσμένα νησιά, συμβουλές και μυστικά για μέρη που θες να επισκεφθείς. Το ταξίδι του μυαλού είναι συχνά τόσο δυνατό και έντονο όσο ένα πραγματικό ταξίδι! Μην εγκλωβίζεσαι στο γραφείο και τις υποχρεώσεις! 

Είπαμε, Ιούνιος είναι και ο Αύγουστος είναι μια ανάσα δρόμος!

×