Εξεταστική Σεπτεμβρίου. Ε-ε-έρχεται! Χαλάρωσε, η Δεύτερη Ευκαιρία Είναι Εδώ για να Πας για το 10άρι!

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το ότι σ’ αυτή τη χώρα τα σχολεία κλείνουν το καλοκαίρι. Από τέλος Μαΐου δεν μας χωράει ο τόπος. Βγάζουμε την εξεταστική Ιουνίου όπως όπως, και πηγαίνουμε να δώσουμε τα μαθήματα φορώντας μαγιό και κρατώντας τσάντες θαλάσσης. Επειδή κατά βάθος ξέρουμε πως έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία..!

Τέλη Αυγούστου, όλοι έχουν επιστρέψει σιγά σιγά, δροσίζει και ο καιρός, είμαστε ξεκούραστοι, έχουμε εκτονωθεί και με καθαρό μυαλό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την εξεταστική Σεπτεμβρίου. Πώς..; Δεν θα το παίξω έξυπνη απλά θα σας πω τα δικά μου μυστικά, εκείνα που έπιαναν στις δικές μου... δεύτερες εξεταστικές του Παντείου!

Πρόγραμμα: Χωρίζουμε τα μαθήματα ανάλογα με τις μέρες που έχουμε στη διάθεσή μας και βάζουμε στόχους. Μόλις τελειώσουμε την ύλη του κάθε μαθήματος βγαίνουμε για ένα θερινό σινεμά ή μια μπύρα με την παρέα μας. Δεν ξενυχτάμε! Ένα hangover μπορεί να είναι αρκετό για να «χάσουμε» ένα μάθημα!

Δεν γκρινιάζουμε όλη την ώρα! Όσο γκρινιάζεις ότι δεν αντέχεις το διάβασμα, τόσο "πείθεις" τον εγκέφαλό σου πως αυτό που έρχεται είναι κάτι αρνητικό! Είτε η σχολή σου ήταν η πρώτη σου επιλογή είτε όχι, δεν παύει να αποτελεί μια 4ετία της ζωής σου που θα σου ανοίξει τους ορίζοντες, θα σε φέρει σε επαφή με νέες εμπειρίες και θα αποκτήσεις γνώσεις που ποτέ δεν ξέρεις που θα σου χρησιμέψουν. Δες το θετικά και σταμάτα τη γκρίνια!

Διαβάζουμε συστηματικά. Λίγο κάθε μέρα, όχι 200 σελίδες σήμερα και αύριο πάμε για μπάνιο. Μην δυσκολεύεις τον εγκέφαλό σου, δώσ' του την πληροφορία με μέτρο. Πες για παράδειγμα ότι θα βγάζεις 60 σελίδες την ημέρα. Μοίρασε την ύλη σου με τις μέρες που έχεις ελεύθερες με μία απλή διαίρεση και κάνε πρόγραμμα!

Η παρέα: Το διάβασμα με παρέα μπορεί να είναι πιο ευχάριστο αλλά σπάνια σε αφήνει να συγκεντρωθείς... Καλύτερα βάλε την αγαπημένη σου μουσική ή επίλεξε μια παρέα..πιο ήσυχη!

Μην αναβάλλεις τα μαθήματα – ειδικά αυτά που δεν συμπαθείς, ακόμα κι αν δεν έχεις καλύψει την ύλη 100%: Πίστεψέ με, είναι πολύ καλύτερο να ξεμπερδεύεις παρά να τα «σέρνεις» ακόμα έναν χρόνο. Τώρα που το μυαλό είναι καθαρό και ξεκούραστο είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μαζί τους. Κάλυψε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της ύλης, και δώσε το μάθημα. Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς..!

Και όταν νιώσεις ότι...δεν αντέχεις άλλο.. Θυμήσου: Τρώμε σωστά παίρνουμε βιταμίνες: Αλήθεια, χωρίς αυτές δεν βγαίνει καμία, μα καμία, εξεταστική. Το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL Brain Function είναι αυτό που κάνει τη διαφορά σε εμένα!

Χάρη στον μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών Ginkgo biloba, φωσφατιδικής σερίνης, γλουταμίνης, τυροσίνης, αργινίνης, συμπλέγματος υδατοδιαλυτών βιταμινών Β και βιταμίνης Ε, βελτιώνει τη μνήμη και τη γνωστική απόδοση, τονώνει τη νοητική ικανότητα και βοηθάει στη συγκέντρωση!

Πιο χρήσιμη κι απ’ το σκονάκι δηλαδή! Κάθε μέρα λοιπόν, με το κυρίως γεύμα – κάτι εκτός από καφέ τέλος πάντων!- παίρνετε μια EVIOL Brain Function και σβήνετε αμέσως το μάθημα από τη λίστα!

Καλή επιτυχία λοιπόν!

×