Έξοδος το Βράδυ της Παρασκευής! Ένα Απαιτητικό Project!

Θυμάμαι πως όταν ήμουν μαθήτρια Λυκείου, η Παρασκευή ήταν η αγαπημένη μου μέρα, γιατί φυσικά ήταν ημέρα εξόδου! Περιμέναμε πώς και πώς να έρθει, να βγούμε τις φίλες μου, να πάμε σινεμά και μετά για πίτσα, όπου αναλύαμε με κάθε λεπτομέρεια την εβδομάδα που πέρασε. Τότε κάθε Παρασκευή ήταν κάτι σαν το celebration της εβδομάδας!

Τα χρόνια πέρασαν, τα δεδομένα άλλαξαν και αν υπήρχε μια κάμερα να δείτε πώς είμαι τις Παρασκευές τα βράδια, πιστεύω ότι μάλλον θα γελούσατε! Είμαι πτώμα, ξαπλωμένη στον καναπέ, τυλιγμένη με μία κουβέρτα και χαζεύω ένα επεισόδιο από την αγαπημένη μου σειρά στην τηλεόραση.. Ευτυχώς τα μωρά κοιμούνται, οπότε μπορώ ( ή καλύτερα ελπίζω) να ξεκουραστώ!

Όμως... Κάθε, μα κάθε Παρασκευή, έχω ξεκινήσει την ημέρα μου με άλλες βλέψεις! Έχω χαρεί που ήρθε το τέλος μιας δύσκολης και απαιτητικής εβδομάδας και έχω ορκιστεί στον εαυτό μου ότι θα βγω!

Το πήρα απόφαση λοιπόν, αυτή την Παρασκευή μετά τη δουλειά δεν θα ξαπλώσω «για λίγο» στον καναπέ, να χαζέψω στην τηλεόραση μέχρι να με πάρει ο ύπνος με τα ρούχα και να ξυπνήσω αργά το βράδυ για να πάω στο κρεβάτι. Αυτή την Παρασκευή θα βγω!

Κι αν τελευταία στιγμή το αναβάλλω;! Θα κλείσω τραπέζι στο εστιατόριο που αρέσει και στους δυο μας, ή στο «καινούργιο» που άνοιξε πέρυσι και δεν έχουμε πάει ακόμα ή θα αγοράσω εισιτήρια για σινεμά ή για θέατρο. Σημασία έχει πως έτσι θα «δεσμευτώ» και δεν θα το αναβάλλω, αλλά θα παρακινήσω και τον άντρα μου αν μου πει τελευταία στιγμή «μα πού να τρέχουμε τώρα;».

Κι αν μόλις μπω στο σπίτι και κοιταχτώ στον καθρέφτη, φαίνομαι τόσο ταλαιπωρημένη που θα νιώθω καλύτερα να μείνω μέσα..; Μόλις γυρίσω σπίτι, όσο κουρασμένη κι αν είμαι, ό,τι κι αν πήγε στραβά, όση κίνηση κι αν είχε, δεν θα καθίσω καθόλου στον καναπέ, ούτε θα πάω στην κουζίνα να «τσιμπήσω».

Θα πάω απευθείας να κάνω ένα ντουσάκι, να αλλάξω ρούχα και διάθεση. Θα βάλω μουσική δυνατά, θα πιάσω τα μαλλιά μου με ένα γρήγορο σινιόν που θα το στερεώσω με ένα κοκαλάκι με στρας (έτσι για να δώσω στη διάθεσή μου ένα ακόμη twist), θα ανάψω τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια (έχω ήδη στολίσει!), θα κάνω ένα γρήγορο μακιγιάζ με τρεις κινήσεις, απαλό makeup, μάσκαρα, και κατακόκκινο κραγιόν, θα φορέσω ψηλοτάκουνες γόβες, θα κοιταχτώ ξανά στον καθρέφτη και θα δω πως τώρα, δεν φαίνομαι τόσο ταλαιπωρημένη τελικά..!

Κι αν νυστάξω..;! Φυσικά και θα είμαι κουρασμένη. Μόλις τελείωσε μια εξαντλητική εβδομάδα και η κούραση είναι συσσωρευμένη. Για αυτό, θα ενισχύσω τον οργανισμό μου με το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin που θα μου δώσει την ενέργεια, την τόνωση και την ώθηση που χρειάζομαι! Χάρη στον ολοκληρωμένο συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων που περιέχει και είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του οργανισμού, καλύπτει τις διατροφικές ελλείψεις που προκύπτουν από τη μη ισορροπημένη διατροφή – γιατί ποιος από μας τρώει σωστά ειδικά τις καθημερινές; Επιπλέον, η σύνθεση του συμπληρώματος διατροφής EVIOL MultiVitamin είναι ενισχυμένη με συνένζυμο Q10, ένα απαραίτητο συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες που τον προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και παράλληλα βοηθάει το σώμα να παράγει ενέργεια!

Kαι να σας πω κάτι; Θα φορέσω εκείνο το φόρεμα που είχα πάρει πέρσι και δεν το έβαλα ποτέ γιατί πάντα έβρισκα δικαιολογία και κατέληγα στο γνωστό outfit "jeans & μπλούζα". Θα ντυθώ διαφορετικά, θα κοιταχτώ στον καθρέφτη, θα πάρω βαθιά ανάσα και θα βγω! Τελικά το project "Παρασκευή βράδυ" είναι στο χέρι μου να αποκτήσει ενδιαφέρον!

×