Δρασεις-Νεα

Η Νέα Καμπάνια των Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL

«Είναι στη φύση μας να αγαπάμε τη ζωή»

Στον τηλεοπτικό αέρα βρίσκεται ήδη η νέα καμπάνια των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL. Στο επίκεντρο της διαφήμισης, βρίσκεται η πολυβιταμίνη EVIOL, που περιέχει όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που χρειαζόμαστε καθημερινά και παράγεται με τις εγγυήσεις ποιότητας και ασφάλειας που παρέχει η ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία GAP.

Η νέα καμπάνια «EVIOL - Είναι στη φύση μας να αγαπάμε τη ζωή» διαδέχεται την περσινή βραβευμένη καμπάνια «EVIOL - Συνέχισε» που προέτρεπε καθημερινούς ανθρώπους να βρίσκουν τη δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται για όσα αγαπάνε και υπηρετεί τις αξίες και την αξιοπιστία που έχει χτίσει στην ελληνική κοινωνία το brand name EVIOL.

Η αφήγηση της νέας ταινίας εξελίσσεται σε ένα εικονικό μουσείο, όπου ένα ζευγάρι κάνει ένα φανταστικό ταξίδι στην καθημερινότητα των ανθρώπων, από τη δεκαετία του 50 μέχρι και σήμερα. Το ταξίδι μέσα στο χρόνο, αναδεικνύει το βασικό και διαχρονικό ζητούμενο όλων μας. Είναι στη φύση μας να νιώθουμε καλά, να αγαπάμε τη ζωή.

Είναι στη φύση μας, να διεκδικούμε το καλύτερο από τη δύσκολη καθημερινότητα, να θωρακίζουμε τον οργανισμό μας από το κρύο, να προστατεύουμε την ομορφιά της επιδερμίδας από τον χρόνο, να αναζητούμε περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητα και την άσκηση, να έχουμε καλύτερη πνευματική απόδοση και να απολαμβάνουμε την ηρεμία ενός ανθρώπινου τρόπου ζωής.

Με τη νέα διαφημιστική καμπάνια, τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL προβάλλουν με δημιουργικό, υπεύθυνο και ανθρωποκεντρικό τρόπο, τη συμβολή τους στη σύγχρονη ποιότητα ζωής.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου σκηνοθέτη Γρηγόρη Ρέντη, ενώ η μουσική “Dance with me” έχει γραφτεί ειδικά για την ταινία από την Μαριέττα Φαφούτη, με τη φωνή της Κατερίνας Μπουρνάκα και τη μουσική παραγωγή του Musou Music Group.