10 Πράγματα που Δεν Φανταζόσουν ότι Πρέπει να Πάρεις Μαζί σου στις Διακοπές αν Είσαι Μαμά!

Πάνες, ρουχαλάκια, πιπίλες, μπιμπερό. Τσεκ! Τα πήρες όλα και είστε πλέον έτοιμοι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Είστε όμως; Γιατί εμείς φέτος πήγαμε νωρίς διακοπές καθώς τον Αύγουστο περιμένουμε την μπέμπα και συνειδητοποίησα πως εκτός από εκείνα που παίρνουμε όλες μαζί μας, έπρεπε να έχω μαζί μου άλλα 10... πολύ πολύ πολύ απαραίτητα πράγματα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Πάρτε χαρτί και μολύβι!

10 πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές αν είσαι μαμά!

1. Νυχοκόπτης!
Θα εντυπωσιαστείς από το πόσο γρήγορα μακραίνουν - και σπάνε- τα νύχια των μωρών ειδικά το καλοκαίρι! SOS

2. Θερμόμετρο!
Καλοκαίρι, δεν έχει ιώσεις, δεν θα κρυώσει.. Ναι ναι σίγουρα! Πάρε ένα θερμόμετρο σου λέω, καμιά φορά οι αναποδιές έρχονται με το που φτάσεις στο ξενοδοχείο!

3. Τσατσάρα!
Το αλάτι της θάλασσας θα μπλέξει τα μαλλιά του και το μωράκι σας θα δυσανασχετεί! Μην την ξεχάσεις!

4. Ένα νεσεσέρ.
Ειδικά αφιερωμένο στα μικροπράγματα του μωρού σου. Θα σε σώσει από ατελείωτες ώρες αναζήτησης μικρών πραγμάτων (πιπίλα, μαντηλάκια, αντικουνουπική κρέμα) μέσα στην τεράστια τσάντα σου.

5. Αμάνικα φορμάκια!
Μα πού πας με το μανίκι; Τα μωρά ζεσταίνονται διπλάσια από ό,τι εμείς! Φρόντισε να είναι όσο πιο δροσερό γίνεται!

6. Χαρτομάντηλα.
Πολλά χαρτομάντηλα! Θα σου χρειαστούν κάθε μέρα, όλη μέρα! Είναι μαλακά για το παιδικό δερματάκι και θα χρειαστείς για μια εβδομάδα διακοπών το λιγότερο 2 κουτιά!

7. Σφουγγαράκι.
Ω ναι, το μπάνιο του ξενοδοχείου θα μετατραπεί σε κουζίνα. Και ναι, εσύ θα πλένεις μπιμπερό, πιπίλες, πιατάκια όλη μέρα. Σαν να ήσουν σπίτι σου! Οπότε μην ξεχάσεις το σφουγγαράκι σου:)

8. Πιαστράκι πιπίλας.
Το καλοκαίρι τα μωρά ξεσαλώνουν! Και αυτό είναι το ωραίο! Αν δεν θες να κυνηγάς την πιπίλα του σε θάλασσες, παραλίες και ακτές, πάρε μαζί σου οπωσδήποτε ένα πιαστράκι πιπίλας!

9. Μαγιό με ενσωματωμένη πάνα;
Τρελό gadget που θα σε σώσει από αλλαγή πάνας κάθε φορά που το μωράκι σας βουτάει στη θάλασσα! Θα το βρεις ακόμα και σε φαρμακεία!

10. Βιταμίνες για... εσένα!
Το καλύτερο στο κράτησα για το τέλος! Οι διακοπές αυτές δεν μοιάζουν με τις παλιές.. ξέρεις εκείνες τις ανέμελες που πήγαινες για ξεκούραση! Είναι υπέροχες δεν το συζητώ, αλλά είναι απαιτητικές! Και για τη μαμά και για τον μπαμπά!

Πάρε μαζί σου πολυβιταμίνες EVIOL MultiVitamin. Τη δεύτερη μέρα των διακοπών θα καταλάβεις τον λόγο! Θα τις χρειαστείτε, τόσο εσύ όσο και ο άντρας σου!

Καλές - πρώτες σας- διακοπές!!!

×