Το Αθλητικό Σακίδιο των Καλοκαιρινών Διακοπών

Για την αναγκαιότητα να μην σταματήσεις την προπόνησή σου ακόμα και στις διακοπές σου, μιλήσαμε σε προηγούμενο κείμενο. Όπως και για την φιλοσοφία της εναλλακτικής άσκησης, η οποία προσθέτει έναν πολύ fun και υγιεινό χαρακτήρα στην καθημερινότητα ενός άνδρα και μίας γυναίκας που θέλει μεν να γυμνάζεται αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό γίνεται καλύτερα έξω από τους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού ή ενός γυμναστηρίου.

Αυτό που μένει να σου πούμε πριν να είσαι έτοιμος για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, είναι το τι θα πρέπει να πακετάρεις σε ένα σακίδιο για να έχεις εύκαιρο για την άσκησή σου. Ένα σακίδιο το οποίο θα σου επιτρέψει ανά πάσα στιγμή να κλέψεις λίγο χρόνο και να αθληθείς.

Το απαραίτητο παγούρι

Δεν θέλω να ακουστώ σαν τη μαμά σου αλλά πρέπει στο συγκεκριμένο θέμα. Η καλοκαιρινή ζέστη και ο ελληνικός ήλιος τιμωρούν όσους τα αψηφήσουν. Ακόμα και μισή ώρα να καθυστερήσεις το πρωί την προπόνησή σου, η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και ο οργανισμός σου πρέπει να μην αφυδατωθεί. Τόσο για λόγους υγείας όσο και για να κάνεις ακόμα καλύτερα την προπόνησή σου. Ένα μπουκαλάκι νερό δεν θα κάνει τίποτα και θα ζεσταθεί άμεσα. Προτίμησε ένα καλό παγούρι / θερμός με δροσερό νερό.

Το στρώμα για κάθε έδαφος

Μπορεί να τα κορόιδευες παλιότερα τα yoga mats αλλά είναι εκείνα που εξισώνουν κάθε ομαλό και ανώμαλο έδαφος με την επιφάνειά τους. Όπου κι αν βρίσκεσαι, σε χώμα, άσφαλτο, πλακάκια, άμμο, το στρώμα θα είναι αυτά τα λίγα τετραγωνικά στα οποία θα ξαπλώσεις με άνεση για τις ασκήσεις σου, τους κοιλιακούς σου, τις διατάσεις σου.

Την ενέργειά σου μην ξεχάσεις

Πολύ σημαντικό, ειδικά όταν οι συνθήκες του περιβάλλοντος αρκούν από μόνες τους για να σε εξαντλήσουν. Στο συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin έχουμε βρει εμείς τον ιδανικό σύμμαχο στο θέμα ενέργειας. Θα το βρεις σε φανταστική μαλακή κάψουλα η οποία περιέχει έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, που θα βοηθούν στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Ένα συμπλήρωμα διατροφής που δίνει τόνωση και ενέργεια.

Και γιατί όχι τα λάστιχά σου;

Σε περίπτωση που δεν τα έχεις εντάξει ήδη στην προπόνησή σου, οι διακοπές είναι μια καλή αφορμή για να το κάνεις. Με τα λάστιχα μπορείς να προπονήσεις κάποιες μυικές ομάδες που δύσκολα θα γυμνάσεις με το τρέξιμο ή το ποδήλατο. Σκέψου να είσαι στο ύπαιθρο και να έχεις με ένα απλό λάστιχο τις δυνατότητες ενός γυμναστηρίου.

Σορτσάκι και μπλούζα ειδικά για τον καιρό

Τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου πρέπει να αναπνέουν. Οι συνθήκες δεν είναι για χοντρά σορτσάκια και βαμβακερές μπλούζες. Χρειάζεσαι εκείνα τα ειδικά T-shirt που βγάζουν τον ιδρώτα προς τα έξω, που φροντίζουν να μένεις όσο το δυνατόν πιο στεγνός και χαλαρός για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της προπόνησής σου.

Γέμισε το σακίδιό σου και φρόντισε να το βάλεις στο αυτοκίνητο πριν αναχωρήσεις για τον διακοπικό σου προορισμό. Το είπαμε άλλωστε και πολύ πρόσφατα. Το νησί είναι το ιδανικό playground της εναλλακτικής άσκησης. Και πλέον ξέρεις πού να αναζητήσεις την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις.

×