Άγιος Βαλεντίνος! Το Βράδυ που ΟΦΕΙΛΕΙΣ να Έχεις Ενέργεια!

Πρέπει να παραδεχτώ, πως αυτή τη γιορτή παλιότερα τη σνόμπαρα. Έλεγα κι εγώ, όπως πολλοί άλλοι, πως πρόκειται για μια γιορτή που επινόησαν οι ανθοπώλες και οι ζαχαροπλάστες…Όμως τώρα που μεγάλωσα λίγο και έγινα εργαζόμενη μαμά με δύο μωρά, που το ένα μόλις ξεκίνησε να τρέχει και το άλλο μόλις ξεκίνησε να μπουσουλάει – τέλειος συγχρονισμός!- και που το να βγούμε με τον άντρα μου οι δυο μας για φαγητό αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πείτε με teenager, αλλά φέτος έχω ανάγκη να τη γιορτάσω σε όλο της το μεγαλείο! Γι’ αυτό θα του κάνω έκπληξη και θα τα οργανώσω όλα βήμα προς βήμα…

Ξεκινώντας από το δώρο! Ναι, θα κάνω δώρο στον άντρα μου, κι ας μη συνηθίζεται..! Σίγουρα ένα δώρο μπορεί να φτιάξει τη διάθεση όλων μας. Πρέπει να είναι κάτι πρωτότυπο όμως…Θα πάρω ένα λεύκωμα με ωραίο εξώφυλλο και θα του ετοιμάσω... ένα βιβλίο! Κι ανάμεσα, αντί για εικονογράφηση θα βάλω φωτογραφίες δικές μας και των παιδιών. Εδώ που τα λέμε, είναι τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί της καθημερινότητας, που δεν προλαβαίνεις να πεις στον άνθρωπό σου σχεδόν τίποτα από όλα όσα αισθάνεσαι γι αυτόν..! Λίγες φράσεις, μερικές φωτογραφίες και έχεις ετοιμάσει ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας.

Θα ετοιμάσω δείπνο για τους δυο μας! Θα φροντίσω να φύγω από το γραφείο νωρίτερα, να μην πάρω δουλειά για το σπίτι και θα κλείσω κομμωτήριο και μανικιούρ-πεντικιούρ! Θα έχω αγοράσει ό,τι χρειάζομαι για να του φτιάξω το αγαπημένο του φαγητό και θα πάρω μια μικρή τούρτα σοκολάτα για επιδόρπιο. Με το που βάλω τα παιδιά για ύπνο, θα στρώσω ένα ρομαντικό τραπέζι για δύο, θα φορέσω ένα φόρεμα (εντάξει όχι κάτι οσκαρικό, αλλά σίγουρα δεν θα είμαι με τις πυιζάμες), θα ανάψω κεριά, θα βάλω μουσική, θα σερβίρω κρασί και θα τον περιμένω..!

Είναι πολλές οι λεπτομέρειες, πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν, γρήγορα και χωρίς να με καταλάβει και χαλάσει η έκπληξη. Πρέπει να κάνω σωστό πρόγραμμα, να σκεφτώ τι θα μαγειρέψω, να μην ξεχάσω τίποτα και να έχω καθαρό μυαλό να γράψω το «βιβλίο» μας! Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να βεβαιωθώ πως δεν θα με προδώσει η μνήμη μου, το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL Brain Function, που συμβάλλει στη στήριξη της μνήμης και της γνωστικής απόδοσης!

Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών Ginkgo biloba, φωσφατιδικής σερίνης, γλουταμίνης, τυροσίνης, αργινίνης, συμπλέγματος υδατοδιαλυτών βιταμινών Β και βιταμίνης Ε, το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL Brain Function συνεισφέρει στην πνευματική συγκέντρωση και την τόνωση της νοητικής ικανότητας, γι' αυτό και είναι ιδανικό για περιπτώσεις έντονης πνευματικής κούρασης, εξασθενημένης μνήμης και διατήρησης της υγιούς λειτουργίας του εγκεφάλου. EVIOL Brain Function μετά το μεσημεριανό και είμαι σίγουρη πως θα τα οργανώσω όλα στην εντέλεια χωρίς να μου ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια..!

Εσείς, τι θα κάνετε για τον Άγιο Βαλεντίνο;

×