Ανακάλυψα τον Καλύτερο Σύμμαχο του Φετινού Φθινοπώρου!

60obgk1511864973820.jpg

Δεν ξέρω πώς είναι η δική σας χρονιά, εγώ πάντως φέτος αισθάνομαι πιο κουρασμένη από ποτέ! Κάτι το μωρό, κάτι οι δουλειές που πλέον δουλεύεις περισσότερο (για πολύ λιγότερα), κάτι τα άγχη, τα τρεξίματα, κάτι που όλοι γύρω μου φτερνίζονται, έχω την κούραση του Μαϊου από τον Νοέμβριο! Δεν θα πτοηθώ όμως, έχω καλή διάθεση και θα αντιμετωπίσω την κούραση του οργανισμού μου δραστικά και συστηματικά! Θα προστατεύσω τον οργανισμό μου από ιώσεις και θα τονωθώ!

Τη σχέση μου με τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής θα την χαρακτήριζα “part time”. Τα θυμάμαι, όταν πιάσει κρύο, όταν πλησιάζει ο καιρός του Spetses Marathon ή όταν έχω τόση δουλειά στο γραφείο που χρειάζομαι τόνωση και ενέργεια ή όταν γύρω μου οι άνθρωποι κυκλοφορούν με χαρτομάντηλα και αισθάνομαι ότι η ίωση μου χτυπάει την πόρτα. Φέτος το φθινόπωρο με βρήκε μπροστά από έναν συνδυασμό όλων αυτών και έτσι κατέληξα στον φαρμακοποιό μου, να το ζητάω βοήθεια!

Εκείνος μου μίλησε για τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL. Τα ήξερα γιατί μια φίλη μου που θέλει αποκλειστικά μαλακές κάψουλες στις βιταμίνες της, τις παίρνει φανατικά. Είδα το κουτί με την Εχινάκεια και τη Βιταμίνη C και μου κέντρισε την προσοχή ο συνδυασμός των χρωμάτων. Το μισό κουτί λευκό, άμεση παραπομπή στο αμιγώς φαρμακευτικό background της εταιρίας και το άλλο μισό με καθαρό χρώμα που μου εξηγεί ακριβώς τι είναι και τι κάνει!

Εδώ και δύο βδομάδες, αισθάνομαι τη διαφορά. Αρχικά τις αγάπησα γιατί είναι μαλακές κάψουλες και επίσης, μου άρεσε που δεν είναι μέσα σε ένα μπουκάλι που πρέπει να βάζω το χέρι μου για να τις πιάσω. Μου αρέσει οι κάψουλες να είναι πάντα καθαρές και να μπορώ να έχω στο backpack μου την κάψουλα της ημέρας!

Η Εχινάκεια σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη C θα προστατέψουν τον οργανισμό σου από τα αρχικά στάδια του κρυολογήματος και πίστεψέ με, θα νιώσεις δυνατή εκ των έσω! Μα κι εσύ δεν το νιώθεις όταν το ανοσοποιητικό σου δουλεύει καλύτερα;

×