Ας Φτιάξουμε Μαζί το Κομοδίνο σου! Τι Πρέπει να Έχεις Πάντα Δίπλα στο Μαξιλάρι σου

Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, πρέπει να κάνουμε ό,τι, μα ό,τι περνάει απ’το χέρι μας για να ξεκινάμε καλά το πρωινό μας! Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε κάνει σωστή προετοιμασία από το βράδυ ακουμπώντας στο κομοδίνο μας τα απαραίτητα και μόνο! Αυτά που, πώς να το πω; Θα τεντώσεις το χέρι σου και θα τα πιάσεις σχεδόν με κλειστά μάτια, ενώ ακόμα ψιλοκοιμάσαι! Αυτά που θα κάνουν τα πρώτα 5 λεπτά της ημέρας σου ξεχωριστά, δυναμικά και πολύ αισιόδοξα!

Εμένα λοιπόν, το κομοδίνο μου έχει τα εξής τρία πράγματα…

Το βιβλίο μου: Κάτι «ελαφρύ» ακόμα και κόμικς, γιατί όχι; Το διάβασμα είναι ο καλύτερος και δοκιμασμένος τρόπος για να χαλαρώσω, να διώξω την ένταση της μέρας, να βγω εντελώς από ό,τι με προβληματίζει και να αφήσω το μυαλό μου ελεύθερο. Είναι ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλίσω πως τα όνειρά μου θα είναι γλυκά κι ο ύπνος μου ήρεμος και ξεκούραστος, όπως των παιδιών… Ένας καλός ύπνος αποτελεί εγγύηση για ένα εξίσου καλό ξύπνημα..! Άσε που αν με ξυπνήσει ο Οδυσσέας κατά τις 5, αφού τον κοιμίσω πάλι, εγώ αντί να "βρικολακιάσω" στο κρεβάτι, συνεχίζω για λίγα λεπτά το βιβλίο μου από εκεί που το είχα αφήσει το βράδυ και με παίρνει ο ύπνος στο λεπτό...

Retro Ραδιόφωνο: Η πρώτη κίνηση αμέσως μόλις ανοίξω τα μάτια μου, είναι πατήσω το ON και να ακούσω τον αγαπημένο μου σταθμό. Άλλοτε φτάνει στα αυτιά μου κάτι γλυκό, άλλοτε κάτι πιο δυναμικό, είναι όμως αυτό που μου δίνει τον ρυθμό και τη δύναμη να σηκωθώ, να τεντωθώ και να πατήσω καλά τα πόδια μου στο πάτωμα.

Ένα ποτήρι νερό και τις βιταμίνες μου: Οπωσδήποτε, για να διώξω τις τοξίνες και να καθαρίσω τον οργανισμό μου και να μπορέσω να ξεκινήσω τη μέρα μου δυναμικά. Το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin είναι η ιδανική λύση για να δώσω στον οργανισμό μου την ώθηση που χρειάζεται! Ο ολοκληρωμένος συνδυασμός βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων που περιέχονται σε αυτή την κάψουλα και είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού, μου προσφέρει σίγουρη αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση και ενέργεια! Η EVIOL MultiVitamin εμπλουτισμένη με το συνένζυμο Q10, προστατεύει τον οργανισμό μου από τις ελεύθερες ρίζες και παράλληλα βοηθάει το σώμα μου να παράγει ενέργεια. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του..;!

×