Δεύτερο Μωρό: Ένα Απαιτητικό Project και Πώς τα Έβγαλα Πέρα τους Πρώτους 6 μήνες

Τα παιδιά, εκτός από όλες τις άλλες μαγικές ιδιότητες, είναι και τα μόνα που μπορούν τόσο καθοριστικά να χωρίσουν τη ζωή σου σε πριν και μετά! Έτσι, η ζωή μου πλέον χωρίζεται μέχρι στιγμής σε τρεις φάσεις: πριν τον Οδυσσέα / μετά τον Οδυσσέα / μετά την άφιξη της μπέμπας..!

Η τρίτη φάση της ζωής μου λοιπόν, είναι πολύ φρέσκια, μετράει μόλις έξι μήνες, που δεν κατάλαβα πότε πέρασε. Το μόνο που κατάλαβα και μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι πως η λέξη «δύσκολη» δεν αρκεί για να περιγράψει την καθημερινότητα μιας full time εργαζόμενης μητέρας με δύο μωρά και πως δεν τα κατάφερα μόνη μου… Με αυτό το post θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα μεγάλο ευχαριστώ για εκείνους που με στήριξαν και έκαναν αυτό το 6μηνο να περάσει σχετικά ανώδυνα, δεδομένου ότι μαζί με τα 2 μωρά, ξεκίνησα τη δική μου -μαμαδίστικη- στήλη στον ALPHA στο "Σπίτι μου Σπιτάκι μου", έβγαλα δύο τεύχη του Yes I Do και οργάνωσα το 2ο Yes I Do Catwalk με 60 celebrities και 11 κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές..

Ο μπαμπάς «μας». Όταν ήρθε το δεύτερο παιδί λοιπόν, ως διά μαγείας ο μπαμπάς του σπιτιού ανέλαβε σχεδόν εξ' ολοκλήρου το πρώτο παιδί. Και αυτό έγινε αυτόματα! Κι έγινε σε τέτοιο βαθμό, που έχω φτάσει στο σημείο καμιά φορά να τους ζηλεύω λίγο γιατί τελικά περνάνε πολύ καλά οι δυο τους…

Οι παππούδες κι οι γιαγιάδες μας. Και ας φωνάξουμε όλοι μαζί "ΖΗΤΩ η αθάνατη ελληνική οικογένεια"! Μπορεί να γίνεται πιεστική, υπερπροστατευτική και καμιά φορά προβληματική, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές πραγματικά ξεδιπλώνει όλο το μεγαλείο της! Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό, το πώς γιαγιάδες και παππούδες συντονίζονται μεταξύ τους κι αναλαμβάνουν αρμοδιότητες, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλη την υπόλοιπη ζωή τους.

Οι φίλοι. Που δείχνουν κατανόηση επειδή δεν μπορείς πια να είσαι πάντα «παρών». Που σου στέλνουν μηνύματα εμψύχωσης. Που δέχονται να σε ακούν να μιλάς άπειρες ώρες για πάνες, μωρουδίστικες κρέμες και καθισματάκια ασφαλείας κι ας μην έχουν ακόμα δικά τους παιδιά. Που συμμερίζονται τον ενθουσιασμό σου όταν άκουσες το πρώτο "αγκού", που είναι εκεί για να τους δείχνεις εκατομμύρια -ας το παραδεχτούμε- ίδιες φωτογραφίες του μωρού σου.

Η κρυμμένη μου δύναμη, που ακούει στο όνομα EVIOL MultiVitamin! Χάρη σε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής, που περιέχει έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οργανισμού, κατάφερα να καλύψω όλες τις διατροφικές ελλείψεις αυτής της περιόδου – γιατί ποια μαμά προλαβαίνει να φάει;!

Έχει επίσης αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, που «γεννιέται» ταυτόχρονα με τα παιδιά μας, και βοήθησε το σώμα μου να παράγει ενέργεια, για να είμαι μια super μαμά!!!

×