Δουλειά, Μπέμπης, Σπίτι, Φίλες…. Και Όμως Γίνεται! Πώς; Διάβασε και θα Δεις!

fvtolr1511864811904.jpg

Τρέχω, τρέχω, τρέχω… από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα τρέχω να τα προλάβω όλα, και μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά μέχρι στιγμής αισθάνομαι ότι τα καταφέρνω! Δουλειά, μπέμπης, σπίτι, φίλες… τα πάντα! Πώς; Υιοθετώντας κάποιες καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν σε σημαντικό βαθμό την ενέργεια μου! Ποιές είναι αυτές;

  1. Ακολουθώ μία όσο το δυνατόν υγιεινή διατροφή. Μένω μακριά από επεξεργασμένες τροφές, fast food, σνακς και αναψυκτικά…είναι δύσκολο αλλά απαραίτητο! Αντί αυτών προσπαθώ και κάθε μέρα παίρνω μαζί μου ταπεράκι με φαγητό από το σπίτι, αντί για σνακς έχω πάντα μαζί μου ένα φρούτο, και για να ξεδιψάσω πίνω νερό, πολύ νερό!
  2. Αγαπώ, ή μάλλον λατρεύω τον καφέ και είμαι από αυτούς που υπερασπίζομαι φανατικά τις ευεργετικές του ιδιότητες αλλά ακόμη και εγώ έχω αποδεχτεί ότι πρέπει να τον καταναλώνω με ρέγουλα! Δύο κούπες καφέ την ημέρα έχω καταλήξει ότι είναι αρκετές για να μου δώσουν την ενέργεια που χρειάζομαι, χωρίς παράλληλα να μου φέρνουν αϋπνία και προβλήματα στο στομάχι.
  3. Προσπαθώ να παίρνω μέσω των τροφών μου όλες τις απαραίτητες βιταμίνες για να διατηρώ την ενέργειά μου σε υψηλά επίπεδα! Αλλά επειδή ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ότι εξασφαλίζω όσες βιταμίνες χρειάζομαι, καθημερινά παίρνω και μία μαλακή κάψουλα EVIOL MultiVitamin! Χάρη στην ειδική τους σύνθεση με συνένζυμο Q10, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, οι πολυβιταμίνες της EVIOL παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση και ενέργεια στον οργανισμό… ό,τι ακριβώς χρειάζομαι!
  4. Διατηρώ σταθερό πρόγραμμα ύπνου, φροντίζοντας να κοιμάμαι κάθε βράδυ 7 με 9 ώρες… ακόμη και το σαββατοκύριακο! Και φυσικά δεν τρώω ποτέ βαριά και spicy φαγητά, ούτε πίνω πολύ αλκοόλ το βράδυ… δεν θέλω τίποτε να διαταράξει τον ύπνο που τόσο έχω ανάγκη στο τέλος κάθε γεμάτης μέρας!
×