Είμαστε Όλοι Έτοιμοι για το Spetsathlon;

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 13 με 15 Μαΐου, έρχεται το μεγαλύτερο τρίαθλο της Ελλάδας! Το Spetsathlon, στις λατρεμένες μου Σπέτσες! Αν δεν έχετε ήδη ακούσει τι εστί Spetsathlon… Αφήστε με να σας διαφωτίσω! Θα σας πω απλά ότι είμαι στον 6ο μήνα (βλέπετε) την κοιλιά και όμως θα τρέξω!

Το Spetsathlon είναι ένας αγώνας τριάθλου διεθνούς ακτινοβολίας που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά, που αλλού; Στις Σπέτσες, ένα νησί με ναυτική παράδοση, πλούσια ιστορία αλλά και ιδιαίτερη κουλτούρα ή αλλιώς το νησί στο οποίο πέρασα όλα τα παιδικά μου καλοκαίρια!

Οι διοργανωτές έχουν διαμορφώσει και φέτος ένα γεμάτο πρόγραμμα αγώνων και εκδηλώσεων, την Παρασκευή το βράδυ, 13 Μαΐου, όλα ξεκινούν με το το 1ο Twilight Charity Run στηρίζοντας την πρωτοβουλία των Holmes Place #Charity4U. Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα περιλαμβάνει μια διαδρομή 3χλμ, ενώ όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στην νυχτερινή, αυτή, διαδρομή, θα διατεθούν στα 4 ιδρύματα που επέλεξαν οι φετινοί πρεσβευτές του προγράμματος (ΕΛΙΖΑ, Make-A-Wish, Θεοτόκος, ΕΛΕΠΑΠ). Το Σάββατο 14 Μαΐου, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει για δεύτερη χρονιά έναν μοναδικό κολυμβητικό αγώνα 1.000 μ., καθώς και τον 3ο Ποδηλατικό Γύρο Σπετσών δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να «προπονηθούν» ενόψει τριάθλου, αλλά και στους μη-τριαθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να πάρουν μέρος στο αγαπημένο Spetsathlon. Άλλωστε νίκη είναι η συμμετοχή! Την Κυριακή (15/5) θα διεξαχθεί ο αγώνας τριάθλου με δύο διαδρομές: το Spetses Triathlon Sprint (750 μέτρα κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο & 5 χλμ. τρέξιμο) και το Ολυμπιακό Spetses Triathlon Endurance (1.500 μέτρα κολύμπι, 50 χλμ. ποδήλατο & 10 χλμ. τρέξιμο).

Και αν αναρωτιέστε, ναι, φέτος θα το τολμήσω. Δεν ευελπιστώ να κερδίσω αλλά όπως είπα και παραπάνω σημασία έχει η συμμετοχή! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πάω και απροετοίμαστη.

-Το ολόσωμο αθλητικό μαγιό μου είναι έτοιμο, τα ποδήλατό μου περιμένει καλογυαλισμένο και τα καινούργια μου αθλητικά running shoes δίπλα στην πόρτα μοιάζουν τόσο άνετα! Ένας καλός αθλητικός εξοπλισμός όχι μόνο θα κάνει την επιχείρηση Spetsathlon πιο εύκολη αλλά θα με γεμίσει και με αυτοπεποίθηση… “This girl knows what she is doing”!
- Έχω ήδη πάρει πληροφορίες αλλά και συμβουλές από τους expert του είδους, δηλαδή φίλους, γνωστούς αλλά και τον άνδρα μου που κυριολεκτικά δεν έχουν αφήσει μαραθώνιο για μαραθώνιο τα τελευταία χρόνια! Η συμβουλή που πήρα και θα ακολουθήσω σίγουρα έχει να κάνει με το κολύμπι… Το αδύνατο σημείο μου. Το freestyle είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος να κολυμπήσεις γρήγορα σε ανοιχτά νερά! Εσείς το ξέρατε;
- Εδώ και μερικές εβδομάδες, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, έχω ακολουθήσει κατά γράμμα το πρόγραμμα προπόνησης που έχει ετοιμάσει για εμένα ο άνδρας μου. Κάθε πρωί πριν τη δουλειά κάνω ποδήλατο γύρω από τη γειτονιά, τρέχω στο κοντινό παρκάκι και μέρα παρά μέρα τελειώνω την ημέρα μου με λίγο κολύμπι στο κολυμβητήριο, και όμως μετά από τόσα χρόνια ανανέωσα και εκεί τη συνδρομή μου!
- Παίρνω καθημερινά τις πολυβιταμίνες μου για έξτρα ενέργεια! Φυσικά μιλάω για το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin το οποίο μου προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση και ενέργεια, αυτά που χρειάζομαι όσο τίποτε λίγο πριν από ένα επιτυχημένο τρίαθλο! Τι κάνει το EVIOL MultiVitamin τόσο αποδοτικό;

Η ενισχυμένη του σύνθεση με συνένζυμο Q10. Το συνένζυμο Q10 είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και παράλληλα βοηθάει το σώμα να παράγει ενέργεια.

Λοιπόν, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ νιώθω απίστευτα έτοιμη! Spetses here I come!

×