Κι Εγώ Σνυπομονώ για το Καλοκαίρι Αλλά Προς το Παρόν Πρέπει να Συγκεντρωθώ! 3 Tips για να Μην Πάρουν από Τώρα τα Μυαλά σου Αέρα!

Ναι, το παραδέχομαι, το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή, και όσο αυτή η εποχή πλησιάζει τόσο ο ήλιος λάμπει δυνατός, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και δεν βλέπω την ώρα να βάλω το μαγιό μου, να πάρω την πετσέτα και το αντηλιακό μου και να πάω στην κοντινότερη παραλία… Πολύ ωραίο σχέδιο αλλά μη πραγματοποιήσιμο, για την ώρα πρέπει να μείνω συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη στη δουλειά μου!

Όχι δεν θα με πάρει από κάτω, όχι δεν θα κλάψω απλά θα ακολουθήσω τα 3 απλά και δοκιμασμένα tips για να μην πάρουν από τώρα τα μυαλά μου αέρα!

1.Όλα τα meetings και τα deadlines μεταφέρονται για μεσοβδόμαδα! Πλέον τα Σαββατοκύριακα προσφέρονται για σύντομες αποδράσεις και κατά συνέπεια η μπάλα παίρνει και τις Δευτέρες και τις Παρασκευές… Τις Δευτέρες το μυαλό θα είναι κολλημένο στην όμορφη εκδρομή που μόλις τελείωσε, ενώ οι Παρασκευές στις περιπέτειες που έρχονται. Συνεπώς, όλες οι σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα προγραμματίζονται Τρίτη με Πέμπτη!

2. Με τις ημέρες να μεγαλώνουν και τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, τώρα είναι η εποχή που πρέπει να μείνω πιστή στις υγιεινές μου συνήθειες.

-Ξύπνημα νωρίς το πρωί ώστε να χαρώ την ημέρα και να προλάβω να κάνω τα πάντα στην ώρα τους ώστε να έχω ελεύθερο το απόγευμα!
- Πάντα το πρωινό μου συνοδεύεται από μία μαλακή κάψουλα του συμπληρώματoς διατροφής EVIOL Brain Function. Ο καλύτερος “βοηθός” μου στην προσπάθειά να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα καθώς συμβάλει στη μνήμη και συνεισφέρει στην πνευματική συγκέντρωση! Και πώς τα καταφέρνει; Είναι ειδικά εμπλουτισμένο με Ginkgo biloba, ένα φυτικό εκχύλισμα που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα μικρά αγγεία εγκεφάλου, διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συντελεί στη φυσιολογική γνωστική και νοητική λειτουργία.

-Εγώ και η καφεΐνη θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα! Την αγαπώ αλλά πλέον αντί για τον αγαπημένο μου απογευματινό καφέ θα απολαμβάνω γευστικά, δροσιστικά και υγιεινά smoothies!
- Νερό και άλλο νερό! Όσο μεγαλώνει η ζέστη τόσο περισσότερο νερό πίνω… Ενυδατωμένος οργανισμός σημαίνει οργανισμός γεμάτος ενέργεια! Για να μην αναφέρω και το πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση για ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα!

3.Μία με δύο φορές την εβδομάδα το μεσημεριανό φαγητό μεταφέρεται εκτός γραφείου και εκτός σπιτιού! Ακόμη και ένα μικρό διάλειμμα με ένα πρόχειρο picnic στο κοντινό πάρκο και μια σύντομη βόλτα ανάμεσα στα δέντρα είναι αρκετά ώστε να με κρατήσουν συγκεντρωμένη όλη την υπόλοιπη μέρα στη δουλειά! Ο ήλιος και ο φρέσκος αέρας στη μέση της ημέρας μου δίνει δύναμη και ενέργεια ώστε να επιστρέψω στο γραφείο έτοιμη για όλα!

×