Έλα στο Stand των Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL να Γνωριστούμε από Κοντά και Γίνε Εξώφυλλο στην Αthens Voice!

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γιατί στο Μαραθώνιο της Αθήνας, θα βρίσκομαι στο περίπτερο των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL για να γνωριστούμε από κοντά και να λάβουμε μέρος σε διάφορα activities, που είμαι σίγουρη ότι θα σας ξετρελάνουν!

Αρχικά να σας ενημερώσω ότι τα 5χλμ ξεκινούν στις 7.45 το πρωί (νωρίς νωρίς) και τα 10χλμ στις 8.35 π.μ. οπότε μετά τις 10.00 π.μ. που θα έχουν ολοκληρωθεί και οι απονομές και θα έχουμε πιει και ένα μπουκαλάκι νερό, θα έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα!

Τι εννοώ;

ATHENS VOICE COVER

Όσοι έρθετε και τρέξετε θα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε... COVER STORY! Καλά ακούσατε! Θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε μια φωτογραφία στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth φορώντας τη μπλούζα των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL και φυσικά το μετάλλιό σας και αυτομάτως θα μπείτε σε μία κλήρωση που θα σας οδηγήσει στην.... ATHENS VOICE!!!!

Η κλήρωση θα γίνει στο τέλος της ημέρας, και ο νικητής της θα είναι στο εξώφυλλο της ATHENS VOICE την Πέμπτη 17/11! Το φαντάζεστε; Και όχι μόνο εξώφυλλο, αλλά και συνέντευξη! Θα μιλήσετε για την εμπειρία σας στο Μαραθώνιο.

Στην ουσία θα είστε ένας #heroamongheroes! Ένας από όλους τους σπουδαίους που τερμάτισαν στο Μαραθώνιο!

Αν δεν τρέξετε στο Μαραθώνιο, φυσικά και θα μπορείτε να φωτογραφηθείτε στο photobooth χωρίς όμως να μπείτε στην κλήρωση για το εξώφυλλο! Θα παίρνετε όμως επιτόπου τυπωμένη τη φωτογραφία σας και φυσικά τις πόζες σας ηλεκτρονικά για να κάνετε χαμό στα social media ;)

LIVE MUSIC

Εννοείται πως θα έχουμε και μουσικές! Η αγαπημένη μου, Νάγια Αποστόλου από τον Radio Deejay 95,2 θα βρίσκεται live 10.00- 13.00 στο περίπτερό μας και εννοείται ότι θα συνομιλήσει μαζί σας:)
Γιατί πάρτυ χωρίς μουσική, γίνεται; Δε γίνεται!

EVIOL TIPS

Στο περίπτερό μας θα βρίσκεται ο διατροφολόγος των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL κος Παπαλαζάρου καθώς και ο γυμναστής κος Μώρος, που αποτελούν και την επιστημονική ομάδα των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL.

Και οι 2 τους θα συμμετέχουν στο Μαραθώνιο και μετά τον τερματισμό τους θα βρίσκονται στο περίπτερο για να προσφέρουν tips και συμβουλές ευεξίας! Γιατί πάντα η συζήτηση με έναν ειδικό έχει να προσφέρει πολλά!

Κυριακή 13 Νοεμβρίου λοιπόν πρωί πρωί τα λέμε στο περίπτερο των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL!

* Το περίπτερο θα είναι ανοιχτό από τις 7.00 π.μ. το πρωί!

Σας περιμένω εκεί και σας παραθέτω ένα ενδιαφέρον timeplan για τις πρώτες πρωινές ώρες πριν την αφετηρία;)

 

×