Ετοιμάζομαι για τον Μαραθώνιο της Αθήνας! Εσύ;

Ε ναι λοιπόν, είμαι Marathon freak, το ομολογώ και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο εντάσσω τους Μαραθωνίους ακόμα περισσότερο στη ζωή μου!

Κάθε 2η Κυριακή του Νοεμβρίου - φαντάζομαι το γνωρίζετε- γίνεται στην Αθήνα ένα από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος, κύρος, κοινωνική συμμετοχή, κρατική υποστήριξη και μιντιακή αποδοχή, αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της χρονιάς: ο Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός (ΑΜΑ). Και πιστεύω, πως μόνο και μόνο επειδή γεννηθήκαμε σε αυτή τη χώρα, θα έπρεπε όλοι να συμμετέχουμε έστω στη μικρή διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Γι' αυτό αφήστε τις δικαιολογίες κι ελάτε να προετοιμαστούμε σωστά.

Από τώρα λοιπόν μέχρι τις 13 Νοεμβρίου…

1. Βάζουμε στη ζωή μας τη γυμναστική. Σε καθημερινή βάση, κάνουμε ζέσταμα και μετά περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο ώστε το σώμα να μαθαίνει να προπονείται σταδιακά και για να αποφύγουμε τυχόν τραυματισμούς. Και πού ξέρεις, μπορεί να σου γίνει και συνήθεια..!

2. Τρέχουμε με το «μυαλό». Θέτουμε έναν υψηλό στόχο και τον υπηρετούμε με συνέπεια. Κοπιάζουμε γι αυτόν, προσπαθούμε, αλλάζουμε το καθημερινό μας πρόγραμμα, και όλα αυτά για το καλό του εαυτού μας. Και πραγματικά, δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος να ανανεωθούμε και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, από το να βάζουμε έναν μεσοπρόθεσμο στόχο και να τον ολοκληρώνουμε με επιτυχία. Κι όταν έρθει η στιγμή, εκεί λίγο μετά τη μέση της διαδρομής και κουραστούμε, και πούμε «σταματάω», τότε το μυαλό θα δώσει στα πόδια μας φτερά και θα τερματίσουμε. Και μιλάμε για τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο!

3. Προσέχουμε τη διατροφή μας σαν αθλητές! Αυτό κι αν πρέπει να μας γίνει συνήθεια! Πολλά και μικρά γεύματα μέσα στη μέρα, φρούτα, λαχανικά, τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, πολύ νερό και τις απαραίτητες βιταμίνες από το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin Energy Plus. Πρόκειται για ένα συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων Panax Ginseng, L-Καρνιτίνης και α-λιποϊκού οξέος που προσδίδει extra τόνωση, ενέργεια και αντιοξειδωτική προστασία και συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης. Με σύμμαχο το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin Energy Plus πάμε για σίγουρο τερματισμό, μπορεί και για διάκριση..!

Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας:

• Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων.
• Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.
• Ο φετινός Μαραθώνιος είναι ο 34ος κατά σειρά!
• Φέτος είναι μια σημαντική χρονιά για τον Μαραθώνιο με σπουδαίο ιστορικό υπόβαθρο καθώς συμπληρώνονται 120 χρόνια από την πρώτη σύγχρονη διοργάνωση μαραθωνίου. (Δες περισσότερα εδώ). 
 Στον περσινό μαραθώνιο, συμμετείχαν πάνω από 43.000 δρομείς ενώ 80.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν τους αγώνες και τις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου το 2015!

Ραντεβού λοιπόν στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 13 Νοεμβρίου 2016. Και μάλιστα, στο περίπτερο των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL θα σας περιμένουμε με μια μεγάλη έκπληξη... θα έχετε τη δυνατότητα να φωτογραφηθείτε και να γίνετε... εξώφυλλο στην επόμενη Athens Voice! I 'll keep you posted!

×