Λάδωσε Σωστά το Μυαλό σου για τη Νέα Σεζόν

Aπόγευμα Πέμπτη, εκεί γύρω στις 7μιση. Ο ουρανός παίρνεις εκείνα τα ροδαλά χρώματα του ηλιοβασιλέματος κι εσύ σχεδόν υπνωτισμένος νοσταλγείς τις αμέτρητες φορές που είδες αυτό το καλοκαίρι να δύει σε θάλασσες και βουνά, σε μακρινά νησιά και κοντινές ακρογιαλιές. Στο σώμα σου υπάρχουν ακόμα εμφανέστατα τα σημάδια του καλοκαιριού. Το μαύρισμα, η αύρα των διακοπών αλλά και εκείνο το μούδιασμα από την ταλαιπωρία ενός καλοκαιριού που έχει περάσει σίγουρα όμορφα.

Σε αντίθεση με εκείνους που σε μαυρίζουν με τα “καλό χειμώνα” και όλα αυτά τα δυσοίωνα, θα σου πω ότι και αυτός είναι ένας χειμώνας για τον οποίο θα πρέπει να ανυπομονείς. Όλη η σεζόν βασικά. Όχι, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος αλλά αν σκεφτείς καλά τα περασμένα χρόνια της ζωής σου, θα δεις ότι τίποτα δεν σταματά τον Σεπτέμβρη κι ότι η σεζόν τώρα ουσιαστικά ξεκινά.

Είτε επιστρέφεις στη δουλειά σου είτε είναι η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα στην φοιτητική ζωή ή μια νέα θέση εργασίας, αυτό που χρειάζεσαι είναι να προετοιμαστείς κατάλληλα για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του νέου ξεκινήματος.

Βγάλε το βάρος από τους ώμους σου

Τίποτα δεν κρίνεται από την επόμενη και την μεθεπόμενη ημέρα. Η χρονιά δεν είναι ένας αγώνας ταχύτητας, μία κούρσα 100 μέτρων στην οποία πρέπει να τερματίσεις με τον καλύτερο χρόνο. Είναι αν θες να συνεχίσω αυτή την παρομοίωση, ένας μαραθώνιος δρόμος ο οποίος θέλει να σε δει να τερματίζεις στα πόδια σου αλλά και να έχεις απολαύσεις τη διαδρομή. Γι' αυτό μην αγχώνεσαι με το ξεκίνημα, μην στεναχωριέσαι κάθε φορά που συναντάς ένα εμπόδιο και προσπάθησε να καταλάβεις ότι η μακροχρόνια απόδοση θέλει υπομονή και πρόγραμμα.

Λάδωσε καλά το μυαλό σου

Το μυαλό σου πρέπει να είναι καθαρό κι όχι να κουβαλά τη ζαλάδα και το βάρος των θερινών διακοπών. Εμείς έχουμε βρει εδώ και καιρό την ιδανική λύση για να βάλεις το μυαλό σου να λειτουργεί σε ιδανικούς ρυθμούς. Για να του δώσεις εκείνο το απαραίτητο reboot που θα το κάνει να σε στηρίξει στο νέο ξεκίνημα και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα έρθουν μπροστά σου. Την ιδανική λύση για ένα καλολαδωμένο μυαλό την έχουμε βρει στο EVIOL Brain Function.

Αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών, Ginkgo biloba, φωσφατιδικής σερίνης, γλουταμίνης, τυροσίνης, αργινίνης, συμπλέγματος υδατοδιαλυτών βιταμινών Β και βιταμίνης Ε που συμβάλλει στην καλή λειτουργία της μνήμης και της γνωστικής απόδοσης και συνεισφέρει στην πνευματική συγκέντρωση και στην τόνωση της νοητικής ικανότητας. Το EVIOL Brain Function είναι ιδανικό για περιπτώσεις έντονης πνευματικής κούρασης, εξασθενημένης μνήμης και διατήρησης της υγιούς λειτουργίας του εγκεφάλου, μαθητές και φοιτητές, κατά τη διάρκεια εξετάσεων, ή σε περιπτώσεις που απαιτείται σκληρή πνευματική εργασία.

Θέσε τους στόχους της σεζόν από νωρίς

Πού πας χωρίς συγκεκριμένο πλάνο; Όσο νωρίτερα θέσεις τους στόχους της σεζόν, τόσο πιο καλά θα μπορέσεις να προγραμματίσεις την πορεία σου μέσα στη χρονιά. Να ξέρεις πού θα πρέπει να φορτσάρεις και που να χαλαρώσεις. Να αποφασίσεις εσύ και μόνο εσύ με τον εαυτό σου αν αξίζει να πιεστείς για κάτι αλλά κυριότερα να μην χάσεις τον χρόνο σου κυνηγώντας κάτι που δεν το θες πραγματικά. Τους στόχους της χρονιάς οι άνθρωποι τους βάζουν συνήθως στις αρχές Ιανουαρίου. Εμείς σου λέμε να το κάνεις τώρα. Ώρα μηδέν είναι η ώρα που επιστρέφεις από τις διακοπές στην καθημερινότητα και βάζεις πλώρη για τους νέους προορισμούς.

Βρες τους συμμάχους σου στο ταξίδι

Είτε θα σταθείς σε ένα φοιτητικό αμφιθέατρο για πρώτη φορά και θα πρέπει να ανιχνεύσεις τους συνοδοιπόρους σου σε αυτή την πορεία, είτε ξεκινάς μία νέα χρονιά σε ένα εργασιακό περιβάλλον, είναι σημαντικό να μην αναλωθείς με ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν στην πορεία σου προς την εκπλήρωση των στόχων σου αλλά να εστιάσεις σε εκείνους που θα σταθούν δίπλα σου.

Τους υπόλοιπους συμμάχους σου σε αυτή την νέα σεζόν σου τους είπαμε παραπάνω. Λάδωσε καλά το μυαλό σου με το EVIOL Brain Function και βούτα κατευθείαν στα βαθιά της νέας σεζόν. Μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις αν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα.

×