Back To School - The Mommy Edition. Οι Μαμάδες είναι οι Μόνες που το Καλοκαίρι αντί να Ξεκουραστούν, Κουράζονται! Τα Δικά μου Μυστικά, για να Βγάλεις τον Σεπτέμβριο Αλώβητη!

Γιατί η καλύτερη σκηνή τραγικής ειρωνείας είναι αυτή που συναντάς κάποιον τυχαία στον δρόμο και σε ρωτάει «ξεκουραστήκατε το καλοκαίρι;», ενώ εσύ κρατάς δυο μωρά, φοράς πιτζάμες και οι μαύροι κύκλοι και όλα επάνω σου φωνάζουν «ταλαιπωρία». Κι επειδή ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο δημιουργικός μήνας, ελάτε να τον φτιάξουμε παρέα!

Φτιάχνουμε πρόγραμμα: Θεωρητικά, ο Σεπτέμβριος είναι «η αρχή του χρόνου», άρα μια καλή ευκαιρία να βάλουμε πρόγραμμα και να διορθώσουμε «λάθη» του παρελθόντος. Επειδή όσο περνάνε τα χρόνια οι δουλειές αυξάνονται ενώ οι αντοχές μειώνονται, καλό είναι να φτιάξετε ένα σφιχτό πρόγραμμα εβδομάδας και να μοιράζεστε τις δουλειές σας με άλλους. Οκ είστε τέλειες, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα κάνετε όλα μόνες σας. Ζητήστε βοήθεια. Στείλτε τα παιδιά με τον μπαμπά στον παιδότοπο ή στο σούπερ μάρκετ. Μην τρελαίνεστε με τις δουλειές του σπιτιού. Δώστε στους άλλους τη δυνατότητα να πάρουν πρωτοβουλίες. Θα κάνει καλό σε όλους.

Προσωπικός χρόνος: Είτε επιλέξετε να πάτε γυμναστήριο, είτε να συναντηθείτε για έναν καφέ με φίλες ή απλά να χαζεύετε το ταβάνι, ο προσωπικός χρόνος είναι ιερό πράγμα και υψίστης σημασίας για την ψυχική μας ισορροπία. Κι επειδή πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα φροντίστε να τον «δημιουργήσετε» και μην περιμένετε να προκύψει από μόνος του. Οι δουλειές άλλωστε δεν τελειώνουν ποτέ. Εξασφαλίστε την δική σας μία ώρα μέσα στη μέρα. Δώστε στον εαυτό σας κίνητρο και θα δείτε πως έτσι θα έχετε και περισσότερη όρεξη να ασχοληθείτε με το σπίτι και τα παιδιά.

Να προσέχεις τον εαυτό σου και να παίρνεις τις βιταμίνες σου: Έτσι όπως τρέχεις καθημερινά κι έχεις κατά νου ένα εκατομμύριο πράγματα, είναι λογικό το μυαλό να κουράζεται και να μην συγκρατεί σημαντικές πληροφορίες. Αν δεν θέλεις να τρέχεις πίσω από το σχολικό επειδή κάτι ξέχασες να βάλεις στη τσάντα του παιδιού σου, βάλε το EVIOL Brain Function στη ζωή σου. Μια κάψουλα καθημερινά με το κυρίως γεύμα, και θα δεις τη μνήμη, την πνευματική συγκέντρωση και τη νοητική σου ικανότητα να βελτιώνονται.

Και όλα αυτά, χάρη στην ειδική σύνθεση που εμπλουτίζεται με Ginkgo biloba, ένα φυτικό εκχύλισμα που μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος ειδικά στα μικρά αγγεία, διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συντελεί στη φυσιολογική γνωστική και νοητική λειτουργία. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις…Μια σεζόν ανοίγεται μπροστά σου, αξίζει να κάνεις ό,τι περνάει απ’το χέρι σου για να είναι καλύτερη από πέρυσι και να κερδίσεις τον τίτλο της "super μαμάς"!

×