5 Τρόποι να Υποδεχτείς την Άνοιξη Λαμπερή και Κεφάτη!

Τι και αν δεν έχω γεννηθεί την άνοιξη; Τι και αν ταλαιπωρούμαι από ανοιξιάτικες αλλεργίες; Η άνοιξη ήταν και παραμένει η αγαπημένη μου εποχή, η εποχή που μου φτιάχνει τη διάθεση και μου δίνει την ώθηση να κάνω κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά μου ή όπως λένε και οι φίλοι μας στην Αμερική… μου ανοίγει την όρεξη για μεταφορικό και κυριολεκτικό “spring cleaning”!

Τι έχω αποφασίσει να κάνω τώρα που μπήκε για τα καλά η φετινή άνοιξη; Κάποιες κινήσεις – ματ που θα με κάνουν πιο λαμπερή και κεφάτη… Γιατί αν δεν τα κάνουμε αυτά την άνοιξη, πότε θα τα κάνουμε;!

1. Ποτέ χωρίς φρέσκα λουλούδια στο βάζο

Έχω “δεσμευτεί” ότι κάθε Παρασκευή θα κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα μικρό μπουκέτο λουλούδια, ώστε να τα απολαμβάνω κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και να φωτίζουν και να ομορφαίνουν το κομοδίνο ή τον πάγκο της κουζίνας μου για ολόκληρη την εβδομάδα. Μία εύκολη και οικονομική συνήθεια που μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία, γιατί τίποτε δεν “φωνάζει” άνοιξη όσο μερικά φρέσκα λουλούδια!

2. Πρωινό στον ήλιο!

Επειδή ακόμη και το πού θα πάρω το πρωινό μου μπορεί αν μου φτιάξει ή να μου χαλάσει την ημέρα… την άνοιξη παίρνω πρωινό στον κήπο ή το μπαλκόνι ή τέλος πάντων σε ένα σημείο του σπιτιού που να απολαμβάνω τον ήλιο! Ο δυνατός ήλιος, μία κούπα φρέσκος αρωματικός καφές είναι το ιδανικό ξεκίνημα για κάθε φορτωμένη ημέρα. Μα πόσο ωραία είναι να ξυπνάς και να σε περιμένει στο μπαλκόνι σου ένας λαμπερός ήλιος; (τα καλά της Ελλάδας είναι αυτά, να τα παραδεχόμαστε!).

3. Τόνωση του οργανισμού

Κάθε μέρα μετά το πρωινό έχω βάλει στόχο να μην ξεχνάω να παίρνω μία μαλακή κάψουλα EVIOL MultiVitamin. Αναρωτιέσαι γιατί; Μα φυσικά γιατί η άνοιξη για εμένα είναι η εποχή της ανανέωσης, μιας ανανέωσης που ξεκινά με έναν οργανισμό γεμάτο ενέργεια και τόνωση! Η σύνθεση των πολυβιταμινών EVIOL MultiVitamin είναι ιδανική για αυτό το ανοιξιάτικο boost καθώς είναι ενισχυμένη με συνένζυμο Q10 ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και παράλληλα βοηθάει το σώμα να παράγει ενέργεια! Μιλάμε ότι γίνομαι άλλος άνθρωπος!

4.Βόλτα και παγωτό στο χέρι

Από μικρή περίμενα πώς και πώς να έρθει η άνοιξη για να απολαύσω το πρώτο παγωτό του χρόνου. Η χαρά του ανοιξιάτικου παγωτού που συνδυάζεται με μία βόλτα στο ανθισμένο γειτονικό πάρκο παραμένει αναλλοίωτη! Παίρνεις την κολλητή σου, αγοράζετε παγωτό χωνάκι και η συζήτηση ξεκινάει για να τελειώσει μετά από κανένα 3ωρο!

5.Πνευματικό spring cleaning

Έπειτα από έναν αγχωτικό χειμώνα, ένα πνευματικό spring cleaning είναι απαραίτητο για να “καθαρίσει” το μυαλό. Είναι ώρα, λοιπόν, να ξεφορτωθώ τις συνήθειες και τις σκέψεις που με βαραίνουν. Δέκα λεπτά την ημέρα περπάτημα, αποφάσεις να επισκεφθώ μέρη και μουσεία που δεν έχω επισκεφθεί, ένα απόγευμα με φίλους κάτω από τον ήλιο, έχω διαπιστώσει ότι είναι οι ιδανικοί τρόποι χαλάρωσης που έρχονται πάντα μαζί με την άφιξη της άνοιξης!

×