Αν Ανήκεις σε Μία από τις 5 Αυτές Κατηγορίες, Τότε θα Χρειαστείς και Εσύ Πολυβιταμίνες!

I love energy! Ή για να είμαι πιο ακριβής… I need energy. Κάθε μέρα, γραφείο, γυρίσματα, ραδιόφωνο, μπέμπης, δουλειές στο σπίτι, κοινωνικές υποχρεώσεις και η λίστα συνεχίζεται…

Ακολουθώντας την κλασική συμβουλή της μητέρας μου -είμαι σίγουρη ότι και η δική σου μητέρα την ίδια συμβουλή σου δίνει- πίνω κάθε πρωί ένα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι για περισσότερη ενέργεια, αλλά κακά τα ψέματα, όσο χυμό και να πιω με το βαρύ μου πρόγραμμα χρειάζομαι κάτι πιο αποδοτικό και δραστικό. Για αυτό και κάθε πρωί μετά το πρωινό μου πίνω και μία πολυβιταμίνη EVIOL MultiVitamin! Κυρίως γιατί αισθάνομαι ότι έχω ανάγκη μια έξτρα βοήθεια, κάτι που θα με κάνει να βγάλω τη μέρα.

Αναρωτιέσαι αν πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο; Αν ανήκεις σε μία από τις παρακάτω 5 κατηγορίες η απάντηση είναι, ναι!

  1. Δουλεύεις πάνω από δέκα ώρες την ημέρα και η εργασία σου απαιτεί έντονη σωματική και πνευματική δραστηριότητα; Ξεκινάει η μέρα σου, νωρίς το πρωί όπως η δική μου και συχνά στις 12 το βράδυ είσαι ακόμα με το λαπτοπ αγκαλιά για να συνεχίσεις τις δουλειές που δεν τελειώσες;
  2. Είσαι φοιτητής και σε έχει καταβάλει τόσο το άγχος όσο και οι ατελείωτες ώρες διαβάσματος; Σε νιώθω, το έχω περάσει! Κράτα γερά!
  3. Είσαι μητέρα και κάθε μέρα τρέχεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις σου; Εντάξει, σε αυτή την κατηγορία ό,τι και να πω είναι λίγο! Είσαι ηρωίδα!
  4. Θέλεις να χάσεις κάποια περιττά κιλά και έχεις αρχίσει δίαιτα;
  5. Είσαι σε δίαιτα και θέλεις με κάποιον τρόπο να καλύψεις τις βιταμίνες που δεν παίρνεις από τις τροφές που καταναλώνεις; Όλοι έχουμε ξεκινήσει δίαιτες ή τέλος πάντων προσπάθειες για πιο ισορροπημένη διατροφή και όλοι έχουμε νιώσει αυτή την εξάντληση, ειδικά τις πρώτες ημέρες. Εκεί που αισθάνεσαι λοιπόν ότι χρειάζεσαι τόνωση και ενέργεια, υπάρχει πάντα λύση!

Αν ανήκεις λοιπόν σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, τότε θεωρώ ότι έχεις ανάγκη από πολυβιταμίνες και πιο συγκεκριμένα από τις πολυβιταμίνες EVIOL MultiVitamin, που αγαπώ πραγματικά γιατί βλέπεις διαφορά στην ενέργεια και τη δύναμή σου από την πρώτη εβδομάδα.

Οι πολυβιταμίνες EVIOL MultiVitamin είναι ένας ολοκληρωμένος συνδυασμός βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων που καλύπτει τις διατροφικές ελλείψεις που προκύπτουν από μία μη ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση και ενέργεια στον οργανισμό.

Με λίγα λόγια… είναι οι πολυβιταμίνες που ταιριάζουν στις ανάγκες σου! Και στις δικές μου φυσικά!

×