Θαμπά και Άτονα Μαλλιά; Δες Πως θα Αλλάξεις την Εικόνα τους Εύκολα και Γρήγορα!

Βλέπεις τα μαλλιά σου στον καθρέφτη ή στις selfies σου και είναι άτονα και θαμπά, τα ακουμπάς και τα αισθάνεσαι ξηρά και ταλαιπωρημένα; Όχι, όχι μην σε πιάνει απελπισία, υπάρχουν τρόποι ώστε τα μαλλιά σου να ξαναγίνουν υγιή και λαμπερά. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!

  1. Κόβε αρκετά συχνά τις άκρες. Μπορεί να μην σε βοηθήσει στην προσπάθειά σου να τα μακρύνεις αλλά σίγουρα θα κάνει τα μαλλιά σου πιο υγιή και ανθεκτικά. Μία σύντομη επίσκεψη στο κομμωτήριο κάθε δύο μήνες θα σε βοηθήσει…
  2. Βούρτσιζε τα μαλλιά σου. Με το βούρτσισμα διεγείρονται κύτταρα του κρανίου τα οποία βελτιώνουν την υγεία των μαλλιών. Βούρτσιζε, λοιπόν, τα μαλλιά σου απαλά μία με δύο φορές την ημέρα αλλά ποτέ όταν είναι βρεγμένα.
  3. Να τρως καλά! Τα μαλλιά σου θα είναι πιο υγιή αν ακολουθείς μία ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε πρωτεΐνες. Βάλε στην δίαιτά σου ψάρια, αυγά και ξηρούς καρπούς και ξεκίνησε να παίρνεις κάθε μέρα μία μαλακή κάψουλα EVIOL B – Complex. Το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL B – Complex, εκτός από όλες τις πολύτιμες υδατοδιαλυτές βιταμίνες του συμπλέγματος Β, είναι ενισχυμένο και με βιοτίνη η οποία συντελεί στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών!
  4. Μην λούζεσαι καθημερινά. Αν τα μαλλιά σου λαδώνουν γρήγορα είναι λογικό να θες να τα λούζεις κάθε μέρα αλλά δεν πρέπει. Βρες ένα καλό ξηρό σαμπουάν και άρχισε να λούζεσαι το πολύ 3 φορές την εβδομάδα.

×