Προετοιμασία για τις Πανελλήνιες, με Tips που Θυμάμαι Ακόμα και Είναι Διαχρονικά!

Τι θυμάμαι από την τρίτη λυκείου;

Ό,τι θυμούνται και οι περισσότεροι… Την πενταήμερη εκδρομή και φυσικά τις πανελλήνιες! Το πρώτο με αγάπη και νοσταλγία, το δεύτερο με ένα σφίξιμο στο στομάχι! Όχι, δεν υπερβάλλω, οι πανελλήνιες ήταν όντως αγχωτικές! Και πολύ κουραστικές!

Βέβαια για να είμαι και ειλικρινής και χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, δεν τα πήγα και άσχημα. Κάτι το διάβασμα, κάτι τα study tips που ακολούθησα κατά γράμμα… Και ναι μπήκα στη σχολή που ονειρευόμουν.

Τι έκανα;

1. Διάβαζα με πρόγραμμα και δεν άφηνα τίποτα για την τελευταία στιγμή. Μπορεί κάποιοι να αποδίδουν στο “last minute” αλλά εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς! Έγραφα αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων και το πόσες μέρες είχα από το ένα μάθημα μέχρι το επόμενο και μετά οργανωνόμουν αναλόγως!

2. Δεν διάβαζα όπου και όπου! Ήθελα το χώρο μου ώστε να απλώσω τα βιβλία μου, τα τετράδιά μου και το πολύχρωμα μαρκαδοράκια μου, δυνατό και ξεκούραστο φως, άνετη καρέκλα και κλειστό υπολογιστή

1. Κράταγα πολλές σημειώσεις, εξού και τα πολύχρωμα μαρκαδοράκια. Οι μικρές συνοπτικές σημειώσεις πάνω σε κάθε διαφορετικό θέμα αποδεικνύονταν πάντα σωτήριες όταν ερχόταν η ώρα της επανάληψης.

2. Άκουγα τις παροτρύνσεις της μαμάς μου και έτρωγα το υγιεινό κολατσιό που μου έφερνε στο γραφείο! Ξηροί καρποί, γιαούρτι, και φρούτα έγιναν για ένα μήνα τα αγαπημένα μου σνακς και με βοήθησαν στο να βελτιώσω τη συγκέντρωση και τη μνήμη μου! Φυσικά αν έδινα τώρα πανελλήνιες εκτός από τα υγιεινά σνακς θα πρόσθετα κάτι ακόμη στην καθημερινή μου ρουτίνα… Μία μαλακή κάψουλα EVIOL Brain Function!

Το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL Brain Function αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών Ginkgo biloba, φωσφατιδικής σερίνης, γλουταμίνης, τυροσίνης, αργινίνης, συμπλέγματος υδατοδιαλυτών βιταμινών Β και βιταμίνης Ε που βελτιώνει τη μνήμη, αυξάνει την πνευματική συγκέντρωση και συνεισφέρει στην τόνωση της νοητικής ικανότητας. Τι άλλο να ζητήσει ένας μαθητής την περίοδο των
εξετάσεων; Αυτό και να πέσουνε τα SOS στις εξετάσεις!

×